iphone 5s rehber sorunu

torres fernando

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
iyi akşamlar
3 yıllık iphone 5s kullanıcısıyım, sıkıntım şu bugun 3 yıldır telefonumda kayıtlı olan kurumsal maili kaldırdım(sorunla alakalı mıdır değil midir bilmiyorum bilen arkadaşlara faydası olabilir diye yazdım) akabinde de rehberimin büyük kısmı yok oldu mailimle alakası olduğunu sanmıyorum çünkü mailimde hiç contacs back up i yok, ayrıca cloud teknolojilisine karşı olduğumdan 3 yıldır ne itunes a ne iclouda yedekleme yapmadım:( tek bir umut ışığım var örneğin tanıdığım bir arkadaşım; adı Ahmet Demir olsun. o beni arayınca veya ben onun numarasını cevirince numaraların altında küçük fontla ''Ahmet Demir olabilir mi?'' yazıyor ancak dediğim gibi rehberde arasam bulamıyorum. Benim sorum şu bu durumdan rehberi geri getirebilir miyim?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Kişiler iki yere bağlı kalır. Biri iphone dahili hafizası biri kullandığınız mail adresi. Birden fazla mail adresi kullananlarda genellikle ilk kurulan maili kayıt maili olarak seçiyor makina. Mail adresinizi tekrar açın cihazınızda kişiler büyük ihtimalle geri gelir. İphone ve işleri olur öyle şeyler n

torres fernando

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
bahsettiğiniz yönteme ihtimal vermemiştim, ancak dün 8 saat forum forum gezip çare bulamadığımdan umut fakirin ekmeği deyip denedim ve yüzde 90 oranında başarılı oldu dediğiniz yöntem kısaca cok teşekkür ederim, hemen icloud'umu da aldım teknolojiye kafa tutmamak lazımmış