Arkadaşlar elimde dokunmatiği bozuk bir iPhone 5s var. Tamir gördü. 16 GB alan var. Ön kamera güzel arka kamera idare eder. Ses kalitesi yüksek. Bu iPhone'u nasıl değerlendiririm?
Yedek parça niyetine mi kullanacaksın? Ne yapacaksın ki? Günümüzde 6s bile çöp sen 5s alıyorsun.uygun bir fiyat verirsen alabilirim![]()
Bende çok fazla anısı var. Maalesef olmaz.uygun bir fiyat verirsen alabilirim![]()
O zaman bir köşede dursun. Okul gezisi vs. için kullanırım.Öncelikle zaten 16GB olduğu için direkt çöp, ama sana yinede açıklayayım;
İos desteği kesileli çok oldu yani ios 13 bile almadı ios 12 de kaldı(milattan öncesi)
Yani hiçbir uygulamayı vb açmaz ytde dahil.
Ekranı aşırı küçük yazı zor yazarsın
Tamir görmüş zaten bide üstüne yani yan sanayi mal olduğu için hiç bulaşılmaz.
Satsan bile 350-400 lira arası günümüzde değeri olmayan bir fiyatta. (O fiyattan satılıyor ama kimse almıyor xd)
Okul gezisinde ne yapacaksın ki? Çöp diyorum ya.O zaman bir köşede dursun. Okul gezisi vs. için kullanırım.
Fotoğraf için.Okul gezisinde ne yapacaksın ki? Çöp diyorum ya.
1. Yer az fotoğraf çekerken hafıza zınk diye dolar çekemezsinFotoğraf için.
İlk dediğin doğru fakat ikincide çok haklı olamazsın.? İstersen bir tane fotoğraf göndereyim ondan.1. Yer az fotoğraf çekerken hafıza zınk diye dolar çekemezsin
2. Kamerası leş
8Mp bir kameradan bahsediyoruz, günümüzde orta seviye telefonlarda vb 50mp var. Ve bende zamanında 5s kullandım. Kamerası o kadar iyi değil hele şuan.İlk dediğin doğru fakat ikincide çok haklı olamazsın.? İstersen bir tane fotoğraf göndereyim ondan.
Valla bilmiyorum ama istersen akşama bir fotoğraf atayım. (Şu anda şarjı yok?)8Mp bir kameradan bahsediyoruz, günümüzde orta seviye telefonlarda vb 50mp var. Ve bende zamanında 5s kullandım. Kamerası o kadar iyi değil hele şuan.
Gerek yok bende 5s kullandım ahım şahım kamerası yok, şuan zaten leş o kamera.Valla bilmiyorum ama istersen akşama bir fotoğraf atayım. (Şu anda şarjı yok?)
Doğrudur.Gerek yok bende 5s kullandım ahım şahım kamerası yok, şuan zaten leş o kamera.
Hiçbir şey açmıyor sürümü yüzünden, baya komikmişsin. ?Telefonunu tamire falan yollayacağın olursa da idarelik kullanabilirsin.
Zaten 10GB falan sistem, zaten hali hazırda foto varsa falan alan dolar. 600-700 fotoda hafıza dolar birdaha çektirtmez.bir kaç fotoğrafla 16gb dolmaz.
Kullandın mı? Ben 2yıl öncesine kadar kullanıyordum, o zamanlar bile yetmiyordu. 16GB zınk diye doluyor ve çöp o şuan! Bilip bilmeden yorum yapma. ?Neymiş 16gb zınk diye dolarmış, çöpmüş falan.
Reis telefonda 20-30 civarı foto var.?Zaten 10GB falan sistem, zaten hali hazırda foto varsa falan alan dolar. 600-700 fotoda hafıza dolar birdaha çektirtmez.
Yinede ben ezbere bilirim o telefonu, 16GB zınk diye dolar. ?Reis telefonda 20-30 civarı foto var.?
Sen diyorsan doğrudur reis. Ne diyebilirim ki.Yinede ben ezbere bilirim o telefonu, 16GB zınk diye dolar. ?
Yahu alo desen yeter mantığıyla bakan birine ver kullansın yazmışım? Ne uygulaması ne whatsapp'ı? KomiksinHiçbir şey açmıyor sürümü yüzünden, baya komikmişsin. ?
Zaten 10GB falan sistem, zaten hali hazırda foto varsa falan alan dolar. 600-700 fotoda hafıza dolar birdaha çektirtmez.
Kullandın mı? Ben 2yıl öncesine kadar kullanıyordum, o zamanlar bile yetmiyordu. 16GB zınk diye doluyor ve çöp o şuan! Bilip bilmeden yorum yapma. ?
Tamam reis sakın gerginliğe gerek yok.Yahu alo desen yeter mantığıyla bakan birine ver kullansın yazmışım? Ne uygulaması ne whatsapp'ı? Komiksin.
Okul gezisinde çocuk 600-700 fotoğraf mı çekecek? Aktif olarak kullanmıyor bile telefonu.
Haklı çıkmak için komik duruma düşüyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çocuk telefonu sürekli kullanmayacak zaten. Denk gelir lazım olur diye ne işe yarayacağını anlattım. Alıp eline saatlerce uğraşmayacak. Ne anlatıyorsun anlamıyorum.