seyhanursel
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var ben cok düsündümde
karar veremedim hangisi sizce?

5 vardi suya düstü sigortaya yolladim yenisini al dediler iphone 5s 699 iphone 5c 599 sigortanin verdigi 679 euroParam varsa 5s al o kadar yoksa 5 al bence
bende öyle düsünüyorum 20 euro daha koyup onu almak istiyorum aslinda yada yine 5 alacagim bakalim artik cünkü s modelleri pek saglam cikmiyor5S al gitsin o zaman
tesekkür aydinlatici bir paylasim olmus sampanya rengi var denemem lazim aslinda cok tskS modeli çok daha sağlam ve 5 teki hatalar düzeltilmiş gelecektir.Ayrıca ios7 bu cihaz üzerinden yapılmıştır bu yüzden onun üzerinde çok daha iyi çalışacaktır.64bit teknolojisi yine s te var,şuan pek bi artısı yok gibi görünsede yakın gelecekte belirleyici rol oynayacaktır.Tavsiyem 20 euro koyup s almandır,birde şampanya renginden bulursan tadından yenmez![]()
Yok para vermiyorlar 679 ya kadar alabilirim üstünüde benim tamamlamam lazım 5s için 20 kadar mesela ama 5c alırsam onun parasını tek öderler yani 599Vay be adam suya dusurmus karli çıkmış simdi 5c alsan ustune para mi verecekler![]()
5 e para ödemeden sahip olurum ama 5s icinde 20 euro kadar kücük bir mebla ödemem lazimçıkacak olan 5c ile şuandaki 5 özellikleri bakımından birbirinin aynısı ve halendaha 5 bulabiliyorken 5 al derim.plastik kasaya o para vereceğine çok daha şık telefon almış olursun.
sorman gereken soru 5s mi 5 mi olmalı bence.
maddi açıdan çok zorlamayacaksa s tabiki ülkemize henüz resmi olarak gelmedi gelincede 2200tl den giriş yapar sanırım.
note 3 iyi samsung telefonlarini baya begeniyoyrum ama android oldugu icin yanasmiyorum ancak kendi isletim sistemini kurarsa alirim bir samsun ama kararim herhalde yarin bir 5s almak olacakYeterli para varsa 5s al, yoksa 5 al. 5 ile 5c yazılımsal olarak aynı ama 5'in kasası çelik. Hem daha dayanıklı hem daha hoş görünüyor. 5c plastik hiç girmeye gerek yok o topa. Note 3 falan alırım daha iyi.
normalde S modellerinden S modellerine daha mantıklı ama 5 ve 5S arasında nerdeyse bi fark yok bence 4s alıp 6si beklemen gerek ama 4s eskidi dersen 5 al yukardada belirttiğim gibiGenel Apple Çıkardığı S Serileri Daha İyidir Çünkü İPhone 4 Hataları 4s le İphone 5 Hataları 5 s le düzeltildi