Iphone 5s Mi Samsung Galaxy S4 Mü?

Iphone 5s Mi Samsung Galaxy S4 Mü?

• Kullanılan toplam oy
    41

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
S4 ile 5S arasında kalmak bire bir saçmalık. S4 alacaksın 1 hafta sonra donacak. :4:

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Babamgil hacca gidiyor malum orada telefonlar ucuz :yes: bende bi tane aldırmak istiyorum ama iki telefon arasında kaldım sizce hangisini almalıyım. bu arada s4 1200tl civarı 5s 1970 tl civarı.

Sorman hata be kardeşim :)
5s buldozer gibi üzerinden geçer o telefonun :)

Arkadaş 5 demiş 5 te s4 ü ezer sornadan gördüm cevabı düzelttim.

limitsizim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ikiside yabana atilcak cihazlar degil 5s tasarim guzel islemcisi cok iyi ------ s4 ekran buyuk ve cok kaliteli batarya omru daha iyi kamera cok kaliteli market konusunda 3 asagi 5 yukari artik iki.sistemde ayni sayilir tercihlerini olc tart bu farklardan onemli olani sec kendin icin ona gore

Escaper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bazı cahil insanlar özelliğe göre telefonları kıyaslıyorlar ya acayip sinir oluyorum. elmayla armudu kıyaslıyorlar. eğer iphone da android yazılım kullansaydı haklı olabilirdiniz ama iphone ios kullanıyor ve düşük özelliklere rağmen çok stabil çalışıyor. ayrıca bu cahil insanlara göre discovery elit de iphonedan daha iyi derler özelliklerine bakıp elmayla armutu karşılaştırarak. ben de android kullandım fan boyluk yapmıyorum ama android kullanırken de cahillik etmeyip iphone elmaysa android telefonların armut olduğunu biliyor ve kabul ediyordum. yazılım kalitesi ve farkı dışında iphone'un donanım ve kasa kalitesi de tüm android telefonlara hele de plastik yığını samsunga fark atar. belki 1 sene sonra tekrardan android telefon kullanacağım ama buna rağmen asla iphone ile android telefonları özelliklerine göre karşılaştırıp bunun işlemcisi ve rami iphone'un 3 katı öyleyse bu iphone'dan daha iyi demeyeceğim.