Geçebilirsin ama İOS'dan sonra Android'e alışabilecekmisin.
O zaman geç.2011'den 2015 Ekim'e kadar android kullandım.
s6 da sorun yoksa , geçebilirsin....5s gold cihazıma 10 aylık s6 takas teklifi verdiler sizce ne yapmalıyım ?
S6 al bence pişman olmazsın.5s gold cihazıma 10 aylık s6 takas teklifi verdiler sizce ne yapmalıyım ?
O kadar mı kötü durum ?Adamla buluştuk telefonu sıfırlamadan gel dedim. Rehberi aç dedim 10 sn sonra açınca hadi eyvAllah dedim gittim![]()
Bilmiyom da telefonu bayağı şişmişti onun.O kadar mı kötü durum ?![]()
İşin içinde bit yeniği olduğu belliydi. İyi ki test ettirtmişsiniz.Bilmiyom da telefonu bayağı şişmişti onun.
Bence bi wipe yaptırsaydım temiz olurdu ama gerek kalmadı . 5s'i pil ömrü bitene ve desteği kesilene kadar kullanırım. Muhtemelen en az 2 yıl daha bendeİşin içinde bit yeniği olduğu belliydi. İyi ki test ettirtmişsiniz.
Bence bi wipe yaptırsaydım temiz olurdu ama gerek kalmadı . 5s'i pil ömrü bitene ve desteği kesilene kadar kullanırım. Muhtemelen en az 2 yıl daha bende![]()
yok replika değil. Cpu-z ve antutu yaptırdım. Faturası da var.eğer 1. sınıf kopya değildiyse düzelirdi ya adamlar çakma telefonu bile kalite kalite yapmış 1. sınıf note 7 gördüm dibim düştü cihaza teknoloji markette yan yana koyduk gram fark yok milimetrik yapmış herifler büyük ihtimal o cihaz da öyle birşey olabilir yoksa ne kadar da şişse bu kadar geç tepki vermez evde yedek trend duos var samsung tek çekirdekli işlemci vs o bile o kadar geç tepki vermiyor ki cihazda clash vs ve yüklü ta eski programlar duruyor
yok replika değil. Cpu-z ve antutu yaptırdım. Faturası da var.
hmm şimdi demek ki toucwiz 6 da hala kasıyor desem sevenlere ayıp olur![]()
6s kullanıyorum şu an ama önceki telefonum s6 idi 1 yıl kullandım açıkcası hiç kasmadıhmm şimdi demek ki toucwiz 6 da hala kasıyor desem sevenlere ayıp olur![]()
6s kullanıyorum şu an ama önceki telefonum s6 idi 1 yıl kullandım açıkcası hiç kasmadı
İmei Sorgulat En Önemlisi!Sonra Bela Olur,e-devlet ten yapabilirsinyok replika değil. Cpu-z ve antutu yaptırdım. Faturası da var.
Geçti daha hocam anlaşamadık.İmei Sorgulat En Önemlisi!Sonra Bela Olur,e-devlet ten yapabilirsin