iPhone 5s iOS 8.4

Ali karakaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar iPhone 5s telefonum var ios 8.4 kullanıyorum yazılımlar arasında çok öyle aman dedirtecek fark olmadığı için geçme gereği duymadım.Aynı Zaman'da kasar diye falan geçmiyorum ama arkadaşların cihazlarında stabil olduğunu gördüm ama forumlarda okuduğumda sorunlu gibi.Şarj konusunda da sıkıntım yok birgünü çok rahat çıkartıyorum doğru şarj ediş ile.Sizce geçmeliyim?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
266
Bence hiç geçmeyin. iOS 8.4 sağlam bir sürüm.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Kesinlikle güncellemenizi tavsiye etmem. Şu güncellik iyidir, güvenlik açıkları kapanır naraları atanlara aldırış etmeyin yazılım bu hertürlü açık olur her sürümde. Bugün bir 5s için güncellikden öte performans daha önemli. Ben güncelleme yapmanızı tavsiye etmem. Yapanlardan geri dönmeye çalışanlarda çok fazla ama dönüş imzaları kapandı diye biliyorum. Ben olsam güncellemezdim.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Hiç macera arama dostum. İos 8.4 efsane sürüm. Kal orda:)

Ali karakaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Şunu da belirtiyim ben iPhone 6 iOS 10.2'de kullanıyorum. Batarya bir günü çıkarmıyor.

Olabilir ya şikayet edende var ama ben tam bitmeden şarj etmiyorum bataryayı,tam dolmadan da çıkarmıyorum.Abimde 7 var onunda iyi gidiyor gözlemlediğim kadarı ile

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Şunu da belirtiyim ben iPhone 6 iOS 10.2'de kullanıyorum. Batarya bir günü çıkarmıyor.

iPhone 6S şarjı konusunda da çoğu muzdarip. iOS 10.2 düzeldi diyorlar ama ben iPhone 6S lerin düzeleceğini sanmıyorum.

Bu cihazın şarjını sömüren 3D Touch.
Her an komut bekleyen bir sistem her an batarya kullanıyor.

Ali karakaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
--- Gönderi Güncellendi ---
Merhaba,

Kesinlikle güncellemenizi tavsiye etmem. Şu güncellik iyidir, güvenlik açıkları kapanır naraları atanlara aldırış etmeyin yazılım bu hertürlü açık olur her sürümde. Bugün bir 5s için güncellikden öte performans daha önemli. Ben güncelleme yapmanızı tavsiye etmem. Yapanlardan geri dönmeye çalışanlarda çok fazla ama dönüş imzaları kapandı diye biliyorum. Ben olsam güncellemezdim.
Sağolasın aynen kapandı geçmeyeceğim büyük ihtimal bende ama birde foruma danışmak istedim hem yeniyim ısınmak istedim az buraya :)

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
266
iPhone 6S şarjı konusunda çoğu muzdarip. iOS 10.2 düzeldi diyorlar ama ben iPhone 6S lerin düzeleceğini sanmıyorum.

Bu cihazın şarjını sömüren 3D Touch.
Her an komut bekleyen bir sistem her an batarya kullanıyor.

Benimki 6s değil. 10.2 de diğer cihazlarda da şarj problemi ortaya çıktı. iOS 10 da pek düzelicek gibi değil. Apple zaten Plus modellerine yönlendirmek için yapıyor.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
266
Olabilir ya şikayet edende var ama ben tam bitmeden şarj etmiyorum bataryayı,tam dolmadan da çıkarmıyorum.Abimde 7 var onunda iyi gidiyor gözlemlediğim kadarı ile

Bir yakınımın iPhone 6 sı 8.3 sürümünde. Güncellememesini söylemiştim. Tüm gün hücresel veri açık kullanıyor. Yedi buçuk saat kullanım süresi alıyor.

Ali karakaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bir yakınımın iPhone 6 sı 8.3 sürümünde. Güncellememesini söylemiştim. Tüm gün hücresel veri açık kullanıyor. Yedi buçuk saat kullanım süresi alıyor.
iPhone'larda o Zaman aldığınızda hangi yazılım yüklüyse öyle kullanmak lazım.O Zaman'da apple sürekli güncelleme veriyor falan efsanesi de tarihe gömülüyor

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
266
iPhone'larda o Zaman aldığınızda hangi yazılım yüklüyse öyle kullanmak lazım.O Zaman'da apple sürekli güncelleme veriyor falan efsanesi de tarihe gömülüyor

Katılıyorum. Bana kalırsa Apple iPhone 6'dan sonra bozdu.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
266
Aynen katılıyorum.Htc ve Sony serisinden olacak bir sonraki tercihim büyük ihtimal

Ben hepsinden soğudum. Şu planlanmış eskitmeyi uygulamaları sinir bozucu bir durum. Örnek vermek gerekirse iPhone 7'den jack girşinin kaldırılması. Macbooklarda sadece Type-c olması tarzı gibi. Elbet bir zaman bunlar kaldırlacak ama 5-6 yıl sonra kaldırılması gereken şeyleri şimdiden kaldırıyorlar. Eski cihazla yeni cihaz arasında işlemci kamera batarya performansı arasında uçurum yapmaya çalışıyorlar. Ben önceden S6 kullanıyordum. Cihazın stok sürümü 5.0.2 idi. Çok hızlıydı. 10 saniyede açılıyordu cihaz. Sonra güncelledim. 30 saniyeye yaklaştı süre.

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Katılıyorum. Bana kalırsa Apple iPhone 6'dan sonra bozdu.
Sadece iPhone 6 dan sonra değil Steve Jobs un ölümünden beri bozuldu bence. 4S kullananlar bilir taş gibi sağlam cihazdı. Ama 6S kullanıyorum bi kere spor salonunda yere düşürdüm boyası attı. Ki şuan o adam yaşasaydı Apple çok daha iyi konumda olurdu. Ama benim kriterlerime iOS uyduğu için iOS kullanıyorum. Android den iyidir en azından

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Benimki 6s değil. 10.2 de diğer cihazlarda da şarj problemi ortaya çıktı. iOS 10 da pek düzelicek gibi değil. Apple zaten Plus modellerine yönlendirmek için yapıyor.

6s demedim zaten . Onlarda da mevcut bol miktarda dedim

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
266
Sadece iPhone 6 dan sonra değil Steve Jobs un ölümünden beri bozuldu bence. 4S kullananlar bilir taş gibi sağlam cihazdı. Ama 6S kullanıyorum bi kere spor salonunda yere düşürdüm boyası attı. Ki şuan o adam yaşasaydı Apple çok daha iyi konumda olurdu. Ama benim kriterlerime iOS uyduğu için iOS kullanıyorum. Android den iyidir en azından

Evet 4s bana göre de en iyi iPhone. Steve Jobs yaşasaydı zaten Plus modellerinin çıkmasına izin vermezdi ve cihazlar arasında bu kadar uçurum olmasını desteklemezdi bence.