İphone 5s hata

frostfear

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar iphone 5s kullanıyorum , ios 8 yüklediğimden beri telefonda kasmalar oluyor arada takılıyor, mesaj bildirimi geldiğinde bildirime basmazsam kaybolmuyor gibi sıkıntılar yaşıyordum, bugün sabah da yeni güncellemeyi yükledim sonradan telefona biraz su temas etti ıslak elle sesini kıstım sonradan kulaklık moduna geçti kulaklık olmadığı halde kulaklık var gibi işlem yapıyordu dışarı ses gitmiyordu onu düzelttim (başka telefondan çağrı yapınca düzeldi) ondan birkaç saat sonra da telefon kendiliğinden şeyler yapmaya başladı, 3-4 defa üst üste siriyi açtı , altta çalışan müzikleri ileri sardı durdurdu başlattı şuanda bu sıkıntı yok sanırım ama nedenini merak ediyorum , internette dokunmatikle ilgili gibi bilgiler buldum ama zannetmiyorum ekranda sıkıntı yok , sizce virüs tarzı bir şey midir ? ya da güncellemeden midir , önemsemelimiyim ?

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
İos 8.2 güncelleme geldi yapın cihazdaki hatalar düzelir.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
İos 8.0.2 güncellemesini yapın, sorunlar devam ederse servise yollayın.

frostfear

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
güncellemeyi yaptıktan sonra zaten kendiliğinden siriyi açması falan oldu

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Sıvı teması fazla olduysa ondanda olabilir ama sen en iyisi cihazı itunesten yedeksiz restore et sıvı teması fazla olmadıysa sorunun düzelir büyük ihtimal

S

SDN Okuru

SDN Okuru
trojan yemişsin yeni trojan yapmışlar bu dediklerini yapıyor geçmiş olsun...