iPhone 5s hangi renk?

applekolik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba
Ben iPhone 5s almayı düşünüyorum.Ama renk konusunda kararsız kaldım.Ben hepsine de yakın bakıyorum.Sizce uzay grisi,beyaz veya altın renginden hangisini seçmeliyim? :biggrin:

olumlu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya bu seçim aslında çok yönlü bir seçim bu renkler sizin kişiliğinize uygun olmalı sevdiğiniz kıyafet türlerine uyumlu olmalı mesela ağır abi gibi gezinip beyaz renk iphone değilde siyah renk iphone daha çok yakışır onun gibi kendinizin özelliklerini ve zevklerinizi düşünerek seçim yapmalısınız (Bence) , bu renk seçiminde hiç bir kimse doğru birşey söylemez çünkü kimisi siyah diyecektir kimisi gold kimisi beyaz diyecektir onun için siz en çok kafanıza yatanı alın çevresele faktörlere pek aldanmayın

applekolik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında ben altın rengine daha sıcak bakıyorum.Ama çok çizik gösterir diye korkuyorum.Eğer kullanan varsa çok çiziliyor mu?

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
iPhone 5S Space Gray der geçerim. Gold rengi daha çok kadınlara hitap ediyor. Beyaz rengide 5 ten farkı yok neredeyse ve beyaz da home tuşu bozmuş gibi. Space Gray :)

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gold olanı çok şık erkek içinde bayan içinde en popüler olan o zaten hanım sayesinde magazin izliyorz ordan görüyorm hemen hemen bütün ünlüler o rengi tercih ediyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sarap moru cok asil
sallamışsın :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
siyahta cizikler cok kolay gozukuyor ayrica beyaz cok daha estetik duruyor. o yuzden beyaz kullaniyorum ve tavsiye ederim

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
gold renginin ön tarafı çok güzel görünüyor home tuşu ve çevresiyle telefonun bütünü çok iyi ama uzay grisinin arka yüzü çok şık ben olsam heralde gold alırdım.silver çok sönük

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
gold renginin ön tarafı çok güzel görünüyor home tuşu ve çevresiyle telefonun bütünü çok iyi ama uzay grisinin arka yüzü çok şık ben olsam heralde gold alırdım.silver çok sönük

Gold kadınlara hitap etmiyor mu? Unisex olmaz mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru

Eğer bir yerde yada birinde inceleme fırstatınız olursa gold rengi aslında öyle çok abartılı değil ve bana sorarsanız diğer 2 renkten çok daha iyi duruyor. Şu cinsiyet ayrımıda pek hoş birşey değil. Kırmızı Lumia kullanan erkeklerde var

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
alakası yok kadın rengi olduğu nereden çıktı bilmiyorum pembe ve tonları değilki gayet şık bende ciddi almayı düşünüyordum sıkıntı oldu yoksa gold alacaktım.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
alakası yok kadın rengi olduğu nereden çıktı bilmiyorum pembe ve tonları değilki gayet şık bende ciddi almayı düşünüyordum sıkıntı oldu yoksa gold alacaktım.

Şahsen Space Gray i öneriyorum çok şık duruyor Gold kadınlara yatkın bir renk olmuş.

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence gold rengi erkek ve kadın için de güzel. Ayrımcılığa HAYIR!!! :lol:

Mtn-knowles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Şahsen Space Gray i öneriyorum çok şık duruyor Gold kadınlara yatkın bir renk olmuş.

Ben de gold kullanan biri olarak söylüyorum renk o bildiğimiz altın sarısından değil. Şampanya sarısı. Cılız bir sarı. Hatta ışığa göre gümüşe bile çalıyor. Bu yüzden de gayet unisex bir renk, feminen değil.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben de gold kullanan biri olarak söylüyorum renk o bildiğimiz altın sarısından değil. Şampanya sarısı. Cılız bir sarı. Hatta ışığa göre gümüşe bile çalıyor. Bu yüzden de gayet unisex bir renk, feminen değil.

Aslında bende bugün bir kız arkadaşımda gördüm ve bakabilirmiyim dedim yani çokta kadınlara yatkın değilmiş gibi geldi.

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Her şeyin hası beyazdır. :) Her markanın kendine has bi beyazı vardır.Hatta otomobiller de bile beyaz renk saçeneği için extra ücret talep ederler.

applekolik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Gold rengi çok çizik gösteriyor mu?ve kılıf kullanıyor musunuz?

Mtn-knowles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba Gold rengi çok çizik gösteriyor mu?ve kılıf kullanıyor musunuz?

Telefonu 3 haftadır kullanıyorum, 1 hafta kılıfsız kullanmıştım ve evde olmadığım zamanlarda takıyorum kılıfı sadece. Buna rağmen bu güne kadar en ufak çizik görmedim. Senin için şimdi bi baktım iyice, yok. :) space grey kadar göstereceğini sanmam zaten.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Siyah yeni adıyla uzay grisi :) çünkü iPhone kılıfsız kullanılmıyor güvenlik için beyaz ve altın rengi kılıfla aynı duruyor zaten ama siyah başlı başına çok şık bence :)

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben Uzay grisi rengini çok beğendim çok şık duruyor ama gold da bi ayrı ben 5S im diyor :)

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bence space gray daha güzel çizilme konusunda hiç şüphen olmasın 3 renktede çizikler gözükmez