İphone 5s hakkında yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CrowLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CrowLy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba size bişey danışmak istiyorum ben şuanda samsung galaxy s3 kullanıyorum iphone 5s geçmeyi düşünmekteyim sizce benim için büyük bi değişim olur mu iyi anlamda yada aksine zararlı mi olur beni korkutan 5sde boyutu s3deki 0.8 inclik bi kayibi var 5sde ararmiyim bide şuanda sizce iphone 5s alınır mi

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba size bişey danışmak istiyorum ben şuanda samsung galaxy s3 kullanıyorum iphone 5s geçmeyi düşünmekteyim sizce benim için büyük bi değişim olur mu iyi anlamda yada aksine zararlı mi olur beni korkutan 5sde boyutu s3deki 0.8 inclik bi kayibi var 5sde ararmiyim bide şuanda sizde iphone 5s alınır mi

Hocam büyük ekrandan küçüğe geçince tabiki bir afallama yaşarsın klavyede ama sonra alışırsın özellikle parmak izine ve telefonun hızına alıştın mı bırakamazsın :)

smodi79

Asistan
Reaksiyon puanı
2
1 hafta sıkıntı yaşarsın oda sadece ekran boyutunda. Apple ın müptelası olursun o derece

CrowLy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki sizlere göre bugünün şartlarına göre iphone 5s alınır mı geri kalmış bi telefonmudur yoksa hala bi kaç sene iş yapar mı benim kullanım alanım sosyal medya ağırlıklı olcan benım için en en önemli sey klavyenin iyi kullanımı gibi bişey

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
peki sizlere göre bugünün şartlarına göre iphone 5s alınır mı geri kalmış bi telefonmudur yoksa hala bi kaç sene iş yapar mı benim kullanım alanım sosyal medya ağırlıklı olcan benım için en en önemli sey klavyenin iyi kullanımı gibi bişey
klavye bir süre sonra alışırsın iphone 4s e bile güncelleme gelirken iphone 5s bence hayli hayli alınır. Bir süre klavyesini dene hocam ona göre karar ver belki hiç alışamayabilirsin.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
İphone 5s bence çok küçük iphone 6 bakın. Yani fiziksel olarak mağazada bi bakın elleyin koklayın öyle karar verin bence. Çünkü 0.8 inch çok büyük bir fark.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Sorun yasamazsin ancak iphone 5s lerin parmak izi okuyucusuna dikkat et okumamazlik yapanları var sorunlu olanlar. Sırf o sorun var diye iphone 5s i satmistim.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Sorun yasamazsin ancak iphone 5s lerin parmak izi okuyucusuna dikkat et okumamazlik yapanları var sorunlu olanlar. Sırf o sorun var diye iphone 5s i satmistim.
Hocam bu note 4 kullanırken iphone 6 ya geçmek gibi birşey olucak o yüzden kendisi de bir baksın derim. Ben de s3 kullanıyorum sa ama değiştirmek istemiyorum rom atsam daha ne kadar kullanmaya devam ederim sizce. Şarjımin hızlı bitmesi gibi birsey olur mu?