iphone 5s en uygun nereden alınır

frostfear

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, iphone 5s almayı düşünüyorum , elimde media markt hediye kartı var bir miktar, acaba onu kullanarak media markt'tan mı almalıyım , diğer elektronik esya marketlerinden mi alsam (teknosa vatan vb.) , Turkcell veya aveadan faturama ekletip mi almalıyım yoksa apple store üzerinden mi ?
Uygun olması tercihimdir . Görüşlerinizi bekliyorum

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
ya alcagın yer sana kalmış yeterki orjinal satan ve 2 sene garantili olan yerden al bazen hiç unmadıgın marka 50 100 tl indirim yapıp satıyor o tür yerlerdende alabilirsin elinde hediye kartı varsa ordanda kullanabilirsin sana kalmış hangisi mantıklı geliyorsa ona yönel...

RoyaLDeviL007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam dostum.

Sana tavsiyem tabikide apple storeden alman, applenin kendinden alman en mantıklısı olur.

Elektronik mağazalarından alış veriş yapılmaz telefon için çünkü bozuk telefonlar veriyorlar cok sıkıntılar çıkıyor söylemiş olayım.

Turkcell avea vodafone gibi büyük bayilerden alabilirsin fakat en iyisi applenin kendinden almak.

drake565

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Apple store hem fiyatta uygun ne yazıkki Türkiyede yok

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
media markt ten indirim kuponunu kullanıp apple store fiyatına geliyorsa applestore den al.bunun dışında başka yerden alma derim