Iphone 5s delirten şarj problemi

alemko06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı sabahlar arkadaşlar, gece saat 02.00 sularında telefonum şardaydı %92 civarında şarjdan çıkarttım ve hücresel wifi bütün özellikler kapalı halde uyudum ve sabah saat 09.00 civarında uyandığımda şarjımın %33 olduğunu gördüm delirmek üzereyim nedir bu telefondan çektiğim artık bıktım cidden bir bilgisi olan varsa paylaşsın benimle lütfen rica ediyorum..

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bazen öyle şeyler oluyorki akıl alacak gibi değil örneğin şarz %50 telefonu kapatıp açtığımda bakıyorum telefona 72 olmuş şaşırmamak lazım inşallah düzeltirler en kısa zamanda.

alemko06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir haftadır kullanıyorum hocam cidden bıktırdı bu sorun beni bugün batarya değiştireceğim

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle yazılımsal olarak elimizden geleni yapalım.

Pc varsa itunnes üzerinden yedekle telefonunu.Ayarlardan ağ ayarlarını sıfırla.Sonra tüm içerik ve ayarları sil.Bu işlem 10 dkk kadar sürer.Açıldığında pc bağla yedeklemeyi kursun.Benim çeşitli takılmalar,wifi kopması,şarj sorunum düzeldi.Sendeki şarj çok fazla tükenmiş,bataryan da da problem olabilir.Bazende hücre mesajları geliyor gece telefona.Evet mi? Hayır mı? diyor ekranda.bende de olmuştu ekran sabaha kadar açık kalmış şarjımın yarısını yemişti.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ayarlar /genel / arka planda uygulama yenile kapalı olsun

alemko06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bütün dedikleriniz kapalı telefon 3310'a döndü zaten bütün efektler uygulamalar veriler kapalı edgeyi bile zor kullanıyorum şarjım bitecek diye bu sabah %80 ile şarjdan aldım 12 gibi 4 e kadar %40 kaldı hiç kullanmadım bile doğru düzgün

S

SDN Okuru

SDN Okuru
classic Apple sorunu... çözümü yok... senin yapabileceğin bir şey yok...

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Telefonu sıfırdan kurulum yap sorun devam ederse. Pil değişim zamanı gelmiş demekki

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Evet. Denedinmi daha önce

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
iphone ların şarjı soğukta çok daha hızlı bitiyo örneğin kar yağarken arkadaşımın telefonu pat diye kapandı sonra kafede ısınınca birden açıldı şarjida %30 lardaydı isterseniz kendiniz deneyip görebilirsiniz hatta bununla ilgili videolarda var

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Saçma.
Bir kere yaşadıgınız olay tüm iphone lar için gecerli değildir Öyle bir şey daha önce görülmedi ayrıca o telefonun sorunlu olmadıgına ne kadar eminsin

İphone larda yüksek ısı koruması vardır. Isıda kendine kapatır ama

alemko06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet. Denedinmi daha önce
yok hiç yapmadım telefonu alırken sadece adamın elinde her şeyi sıfırla dedim öyle kullanıyorum sadece şimdi yeni aldığım batarya var içinde şarja takılı dolmasını bekliyorum

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Sıfırlama işlemi cok verimli değil. Sıfırdan kurman daha hayırlı olur

alemko06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nasıl sıfırlayacağım hocam adım adım anlatırsanız bu gece yaparım şarjımıda fullerim sabaha bakarım tekrar aynı sorun var mı diye edit: bugün yeni batarya taktırdım