Mehmet Büyükçakır
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Şarj süresi Çok kötü diyorlar kullanan arkadaşlar bi akıl verirler mi? Pil Süresini SS yapıp atarlarsa çook memnun olurum.
Pil süresi sana bağlı kardeşim ben sosyal medyada çok takılırım oyun oynamaya çalışırım vb diyorsan bulaşma. Ben memnunum bazen günde 2 kere takıyorum ama günü çıkarıyor desem sorun olmaz. Ekranı küçük buda ayrı sıkıntı. Performansı hala kabul edilebilir düzeyde muadillerine göre çok iyi. Kamerası da iyi sayılır. Sonuçta bu cihaz 3 sene olacak çıkalı ama hala piyasada ve güncelleme alıyor. İlla alacam dersen yanında powerbank taşıman faydalı olur. Sorduğun her soruyu cevaplayabilirim. Ayrıca Space Gray almasın. Ben gitti gold aldım pişmanımŞarj süresi Çok kötü diyorlar kullanan arkadaşlar bi akıl verirler mi? Pil Süresini SS yapıp atarlarsa çook memnun olurum.
Şimdi abi ben ins. face. tarayıcı snap falan buralarda sık takılırım oyun pek oynamam beni 4 saat idare etse yeterPil süresi sana bağlı kardeşim ben sosyal medyada çok takılırım oyun oynamaya çalışırım vb diyorsan bulaşma. Ben memnunum bazen günde 2 kere takıyorum ama günü çıkarıyor desem sorun olmaz. Ekranı küçük buda ayrı sıkıntı. Performansı hala kabul edilebilir düzeyde muadillerine göre çok iyi. Kamerası da iyi sayılır. Sonuçta bu cihaz 3 sene olacak çıkalı ama hala piyasada ve güncelleme alıyor. İlla alacam dersen yanında powerbank taşıman faydalı olur. Sorduğun her soruyu cevaplayabilirim. Ayrıca Space Gray almasın. Ben gitti gold aldım pişmanım![]()
4 saat idare eder kardeşim. Hücresel veri ile kullanırsan zor. Wifi ile girersen rahat. Facebook ve twitter şarjı sömüren 2 uygulama bunları kullanma birgün gider netŞimdi abi ben ins. face. tarayıcı snap falan buralarda sık takılırım oyun pek oynamam beni 4 saat idare etse yeter
eyvallah çok teşekkür ederim. varsa bi pil kullanımının ss sini atabilir misin?4 saat idare eder kardeşim. Hücresel veri ile kullanırsan zor. Wifi ile girersen rahat. Facebook ve twitter şarjı sömüren 2 uygulama bunları kullanma birgün gider net![]()
Kardeşim şuan şarjda cihaz. Dolsun yarın atarım.eyvallah çok teşekkür ederim. varsa bi pil kullanımının ss sini atabilir misin?
eyvallah beklemedeyim.Kardeşim şuan şarjda cihaz. Dolsun yarın atarım.
Hatırlat yarıneyvallah beklemedeyim.![]()
Şarj ı nasıl bro?Ben 5s kullanıyorum ve çok memnunum sana da almanı öneririm.
Kullanıma bağlı ben sabah %100 alıyorum yatağa girerken 20-30 arasi oluyor.Şarj ı nasıl bro?
Atıyorum kardeşimŞarj ı nasıl bro?
bende düşünüyorum bugün yarın alıcam fakat hala karar veremedim alsammı almasammı diye çok sevdiğim bi telefon fakat işte ios kısıtlı olması beni uzaklaştırıyo fakat o parayada alınabilcek bence en iyi cihaz şu an hala 5s android o fiyata orta segment cihazlar varŞarj süresi Çok kötü diyorlar kullanan arkadaşlar bi akıl verirler mi? Pil Süresini SS yapıp atarlarsa çook memnun olurum.
5s tokatlar onu.eski 5s kullanıcısı olarak a5 2016 öneririm.