İphone 5s almayı düşünüyorum

Reaksiyon puanı
2
Şarj süresi Çok kötü diyorlar kullanan arkadaşlar bi akıl verirler mi? Pil Süresini SS yapıp atarlarsa çook memnun olurum.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Şarj süresi Çok kötü diyorlar kullanan arkadaşlar bi akıl verirler mi? Pil Süresini SS yapıp atarlarsa çook memnun olurum.
Pil süresi sana bağlı kardeşim ben sosyal medyada çok takılırım oyun oynamaya çalışırım vb diyorsan bulaşma. Ben memnunum bazen günde 2 kere takıyorum ama günü çıkarıyor desem sorun olmaz. Ekranı küçük buda ayrı sıkıntı. Performansı hala kabul edilebilir düzeyde muadillerine göre çok iyi. Kamerası da iyi sayılır. Sonuçta bu cihaz 3 sene olacak çıkalı ama hala piyasada ve güncelleme alıyor. İlla alacam dersen yanında powerbank taşıman faydalı olur. Sorduğun her soruyu cevaplayabilirim. Ayrıca Space Gray almasın. Ben gitti gold aldım pişmanım :D

Reaksiyon puanı
2
Pil süresi sana bağlı kardeşim ben sosyal medyada çok takılırım oyun oynamaya çalışırım vb diyorsan bulaşma. Ben memnunum bazen günde 2 kere takıyorum ama günü çıkarıyor desem sorun olmaz. Ekranı küçük buda ayrı sıkıntı. Performansı hala kabul edilebilir düzeyde muadillerine göre çok iyi. Kamerası da iyi sayılır. Sonuçta bu cihaz 3 sene olacak çıkalı ama hala piyasada ve güncelleme alıyor. İlla alacam dersen yanında powerbank taşıman faydalı olur. Sorduğun her soruyu cevaplayabilirim. Ayrıca Space Gray almasın. Ben gitti gold aldım pişmanım :D
Şimdi abi ben ins. face. tarayıcı snap falan buralarda sık takılırım oyun pek oynamam beni 4 saat idare etse yeter

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Şimdi abi ben ins. face. tarayıcı snap falan buralarda sık takılırım oyun pek oynamam beni 4 saat idare etse yeter
4 saat idare eder kardeşim. Hücresel veri ile kullanırsan zor. Wifi ile girersen rahat. Facebook ve twitter şarjı sömüren 2 uygulama bunları kullanma birgün gider net :D

Reaksiyon puanı
2
4 saat idare eder kardeşim. Hücresel veri ile kullanırsan zor. Wifi ile girersen rahat. Facebook ve twitter şarjı sömüren 2 uygulama bunları kullanma birgün gider net :D
eyvallah çok teşekkür ederim. varsa bi pil kullanımının ss sini atabilir misin?

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
5S kullanıyorum 3. Senesinde batarya ömrü 5-6 saate kadar düştü.

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
Ben 5s kullanıyorum ve çok memnunum sana da almanı öneririm.

-Altar-

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Şu zamandan sonra iphone 5s önermem eylülde ios 10 tanıtılıcak o güncellemeden sonra telefon birhayli zorlanıcaktır varsa kullan ama satın almanı önermem onun yerine bütçeni arttırıp iphone se alabilirsin

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
IMG_0033.PNG
IMG_0034.PNG

mhmtgns

Asistan
Reaksiyon puanı
16
bende düşünüyorum bugün yarın alıcam fakat hala karar veremedim alsammı almasammı diye çok sevdiğim bi telefon fakat işte ios kısıtlı olması beni uzaklaştırıyo fakat o parayada alınabilcek bence en iyi cihaz şu an hala 5s android o fiyata orta segment cihazlar var

mrtkykc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Mediamarkt'ta geçenlerde indirimle SE 1800lü fiyatlara düşmüştü öyle bi fiyat bandı yakalayıp 5s yerine onu almanı öneririm.

clonpear

Asistan
Reaksiyon puanı
26
5s bana göre alınmaz. LG G4 veya reeder p10s al alacaksan. Ha illa ios istiyorum dersen se al.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
5s alınmaz artık. Zaten gelen güncellemeler ağırlastirdı telefonu.
Daha da kötülesecek durum.
Başka telefonlara bak lütfen.

Cangnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bana kalırsa daha sonrasında pişman olmamak için SE al.Ben iphone 5s aldım ve 1 ay sonra gerek şarj gerek kamera olsun hoşuma gitmedi,ve cam esnedi şükür olsun dedim garantiye verdim 0 ı geldi onu okutup,se aldım. bence yopl yakınken 500 tl ver . renk olarakda ha 5s alırım illa dersen space gray se ise rose gold :)

pisiko_212

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Kardeş kişisel kanaatim artık iphone 5 ve altı modeller alınmaz.O fiyata çok daha donanımlı android telefon bulabilirsin.Şarjı daha da iyi gider ekranı da daha büyük olur hatta.Gm 5 plus bugün iphone 5 i rahatlıkla döver.Daha büyük ekran daha yüksek batarya ve güncelleme desteği.Hızı da iyi.Onun dışında daha başka modeller de var tabi.Lg G4 de fena değil.Ekran büyük dersen yine alternatif çok.Sonuçta kişisel zevk bir şey diyemem ancak alacaksan iphone 6 serisi almaya çalış altına inme bence.Fena bir telefon değil ama aynı fiyata daha donanımlı android telefonlar varken bugün alınmaz diyorum 5s için.Ama karar senin tabi ki.