telefonum var ve beni idare ediyor ama kesinlikle değişmesi gerekiyorHer çıkacak üst modeli 12 ay olsada bekle derler içine kurt düşürdüler birkere , eylül de oluyo tanıtım , telefonun yoksa al 5s , idare edebiliyosan bekle bari ama fiyat düşmez 5s in , 2100 ise 2100 olur gene.
adam neden farklılaşan bir model cıkacakken gidip 2 senedir degismeyen kasa alsın ? içine kurt düsürürlermis lafa bak yazık..
Ya ne boş boş konuşuyosun adam acil değişmem gerekiyo diyo daha 5 ay var , yazık mazık ne yazık ne laf olsun torba dolsun konuşmayın 6 çıkıcak aralik ayinda diyicen 6s i bekli o kapasitede bir insansin.
5s almaya karar verdım ama bazı kişiler 6 yı beklemelısın dedıler fıyatlarda bi değişiklik olurmu bekledıgıme deger mı sizce performans cok fark eder mi yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...
tam 5s alma noktasına gelen adama bu yapılır mı şimdi beklemenin sonu olsa keşkeBence iPhone 6'yı bekle çünkü her ne kadar yeni model çıksa da iPhone 5s'ten iPhone 6'ya geçişin bir devrim niteliğinde olacağı söyleniyor ekran büyüyecek IGZO panel kullanılacak daha ince 4 çekirdekli CPU falan.Bekle abi bekle.
Aslında haklısın beklemenin sonu yok da beklersen iPhone 6'yı pişman olmazsın.tam 5s alma noktasına gelen adama bu yapılır mı şimdi beklemenin sonu olsa keşke![]()