İphone 5S Alınır mı ?

UtkuAblak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar İphone 5S Hala Alınır mı ? Alınırsa Kaç Yıl Gider ? Büyük Oyunlarda Sıkıntı Yaratır mı ?

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Ekranı 4 inç, oyun için ne kadar ideal olur bilemem, kardeşim kullanıyor ama pek oyun delisi biri değil. Normal kullanım için zaten telefon çok iyi, zaten oyun için alacaksan 16 gb modeli hiç alma, 32 gb modeli almaya bak, fotoğraf çekme ve oyun için 16 gb hiçbir zaman yetmez. Oyunlara gelince, hiçbir oyunda sıkıntı olmaz, hepsini rahatlıkla kaldıracak bir telefondur, fifa 2016 yayınlandı ve minimum sistemde 5s yazıyor :D daha en az 3 yıl gideri var 5sin

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
alınmaz muhneviden kalma tarihi eser... parayı çöpe atmak...

UtkuAblak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunu Neye Dayanarak Diyorsunuz ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ekranı 4 inç, oyun için ne kadar ideal olur bilemem, kardeşim kullanıyor ama pek oyun delisi biri değil. Normal kullanım için zaten telefon çok iyi, zaten oyun için alacaksan 16 gb modeli hiç alma, 32 gb modeli almaya bak, fotoğraf çekme ve oyun için 16 gb hiçbir zaman yetmez. Oyunlara gelince, hiçbir oyunda sıkıntı olmaz, hepsini rahatlıkla kaldıracak bir telefondur, fifa 2016 yayınlandı ve minimum sistemde 5s yazıyor :D daha en az 3 yıl gideri var 5sin

Teşekkürler :D

Uzayspace

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende yeni iPhone 5s aldım ilk iOS deneyimim telefon gerçekten kaliteli ben memnunum

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
5s le 6 arasında görüntüden başka hiçbir değişiklik yok için rahat olsun :) en az 3 yıl sorunsuz gider.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Bende var. iPhone 6'dan farkı yok. Gram kasma yok. Ama almamalısın. 1 ay sonra yenisi çıkacak bekle.

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende 2 gün önce ikinci el olarak aldım su an memnunum fifa 15 gta sa. modern combat 5 falan yükledim oynuyorum donmadan

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
o kadar kaliteli ki yan cebte bükülüyor... şarjda konuşanı çarpan kaç marka var?

mmayda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben yeni aldım nfs yeni çıkan oyunlarını kasmadan oynuyorum.ios olması zaten bir avantaj telefonu avantaj akıcı ve hızlı kullanılıyor.ama bütçen varsa 6 değilde 6s tavsiye ederim enazından faturalı 2.el alabilirsin.ileride çıkacak ios güncellemeleriyle 5s telefonda sıkıntı çıkabilir.