iPhone 5c önerir misiniz?Yorumlarınız.

okankus3333

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, ben Apple iPhone 5 C almak istiyorum.Fakat kararsızım.Kasasının plastik olması önemli değil,

*Çok sık oyun oynamam Temple Run vs. gibi oyunlar oynarım.
*Müzik çok dinlerim.
*Facebook,Twitter vs. çıkmam.
*Youtube, dizi-mag vs. yerlere çok girerim.
*Şarj sorun değil hangi telefon olursa olsun sabah şarjdan çıkarıp akşam takman gerekiyor zaten.

Kriterlerime göre sizce iPhone 5c bana uygun mu?
Uygun değilse max.1500 TL için telefon önerileri yapabilir misiniz?

İyi Günler.:thumbup1:

MyNickname

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iPhone 5c'nin donanım özellikleri 5 ile tamamen aynı ve günümüz oyun ve programlarının(mobil) hepsini yağ gibi çalıştırıyor. Alırsan asla pişman olmazsın. Tek düşüncen fiyatı olmalı

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Dizi izlemeyi ve sosyal sitelerde dolanmayı seviyorsanız büyük ekranlı bir telefon daha çok işinizi görecektir. Xperia Z, LG G2 bakabilirsiniz. 5C bence parasını hak eden bir telefon değil.

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
iPhone istiyorsan 5 al daha iyi 5c berbat zaten apple üretimi durdurabilir . Ama film ve dizi için diyorsan daha büyük bir telefon al Note 2 gibi

aytek.cun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG G2 ses ve şarj kalitesiyle piyasadaki en iyi telefon şuan, fiyatı da gayet iyi 5c fiyatına onun2–3 katı özelliklere sahip bir telefon alabilirsin g2 alarak

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
1500 tl bütçe ile zaten türkiyeden alamazsın 5c yi eğer illa iphone alacaksan 5 al

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ıphone 5c bence çok iyi en azından benim için 4-5 sene falan kullanıcam sonra yeni telefonlar çıkar onlara yönelmeyi düşünüyorum :):)bide mavi çok iyi gözüküyor 5 ay sonra alıcam ama fiyatların düşmesini bekliyorum:)) SAMSUN SEVİŞEN TELEFON ÇIKARSA BİLE I PHONE :D ı phone hastasıyım ben galiba '_''

TechANDmobilE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pişman etmez ama çok riskli bir telefon bence seneye çıkmama ihtimali çok yüksek çünkü 5s kadar satmadı .seneye unutulabilir .iphone 5 ise üretimden kalktı 2. elinde sıkıntı var o da alınmaz .biraz bekle sabret 5s almaya çalış derim ben .android almak ise sana kalmış ama uzun süreli kullanımda yavaşlama yapar o da sıkıntı .ama alırım dersen herşeye rağmen isteklerini fazlasıyla yerine getirir o ayrı tabi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

haklısın da 4-5 sene kullanacağım diyor adam android o kadar uzun vadede sorun çıkarır ,yavaşlar

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
İş arkadaşımda 5 var telefon o kadar yada o başka bişey için kullanmıyo bnim önerim gm discovery elite yi bekle bu ay çıkıcak dedi sahibi 1200 tl civarında olucakmış ben olsam bekler bi kaç hafta onu alırdım donanımı on numara beş yıldız... Tabi android istiyosan...

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence alma 5 bulursan ondan al ben pek sevmedim.