Gs_Li
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar Bu İki Model İçinden Birini Alacagım Ama General Mobile Discovery'de Olabilir. Arasından Hangisi Daha İyi Lütfen Yardım Edin ...
İphone 5C , Galaxy S4'den kat kat daha iyi.
GM Discovery ucuz telefon alabilirsin ama İphone 5C'yi almayı düşünüyorsan İphone 5C al.
İphone 5S , 5C'den donanımsal olarak biraz üstün.
İphone 5C'de ise renk seçeneği bol.
5C aldım bile kardeşim araştırdım ve 5 ile 5c nin arasında donanımsal olarak uçurum gibi fark var ve 5 in üretimi durdu buyüzden 5c Aldım ve kampanyadan aldım 1600 tl ye kapattım işi.5c alacağına bence 5 al kasası daha kaliteli duruyor 5c çok oyuncak gibi duruyor bence tabi senin kararın
5C aldım bile kardeşim araştırdım ve 5 ile 5c nin arasında donanımsal olarak uçurum gibi fark var ve 5 in üretimi durdu buyüzden 5c Aldım ve kampanyadan aldım 1600 tl ye kapattım işi.
iphone 5 de kullandm ama hiç memnun kalmadım kamera olarak netliği gerçekten çok kötü ve menüde gezerken arada kasmalar oluyor msl temple run oynarken adamla tam saga doncem saga tıkladım telefon dondu mecburen yeniden baslattım . electro worldde 5 in 0 ı vardı ama almadım gerçek ten çok igrenc bir telefon üstelik garantiye bile gonderdim bişe yapamadılar5 ile 5c arasında donanım farkı yok. Hatta 5 daha mantıklı bir seçim metal kasa daha ince ve hafif. Ama tabi 0 bulması 5c kadar kolay değil üretimden kalktığından dolayı.
haha ne uçurumu tümsek bile yok :mrgreen:5C aldım bile kardeşim araştırdım ve 5 ile 5c nin arasında donanımsal olarak uçurum gibi fark var ve 5 in üretimi durdu buyüzden 5c Aldım ve kampanyadan aldım 1600 tl ye kapattım işi.
haha ne uçurumu tümsek bile yok :mrgreen:
apple ın satış taktiği aynı telefonun plastiğini 1 yıl sonra sürsün sizde yeni diye alın..:thumbup1:
tercih meselesi saygı duyarım..:yes:bana göre fark uçurumdan da fazla kardeşim üstteki yorumumu oku resmen çöp o telefon !
tercih meselesi saygı duyarım..:yes:
Yakında samsung galaxy s5 i çıkaracak biraz daha sabretseydin iphone vereceğin parayla daha iyi bir donanımın olurdu...
aldım zatenTelefon alma alıp ne yapıcaksın ki ^^ (alıcaksan farklı olmak için 5c al)
5C Aldım Ve Kasma V.b Sorunlar Yok Şimdilik 5 Almak İstemedim . Kullandım Gerçekten Çok Berbat Bir Telefon 5S dersek 5C 1600 tl iken 5S 2200 Tl Ve Bence Aradaki Farka Değmeyecek Kadar Büyük Bir Fark Var Bu Yüzden İdealim 5C5c apple'ın yaptığı tarihi hatalardan birisi, adamlar üretimini durdurdu satamadıkları için, iki daha fazla verip 5s alınır ya da iki eksik verilip 5 alınır..
iphone 5 de kullandm ama hiç memnun kalmadım kamera olarak netliği gerçekten çok kötü ve menüde gezerken arada kasmalar oluyor msl temple run oynarken adamla tam saga doncem saga tıkladım telefon dondu mecburen yeniden baslattım . electro worldde 5 in 0 ı vardı ama almadım gerçek ten çok igrenc bir telefon üstelik garantiye bile gonderdim bişe yapamadılar
not : iphone 5 ten hiç memnun kalmadım .
İphone 5C , Galaxy S4'den kat kat daha iyi.
GM Discovery ucuz telefon alabilirsin ama İphone 5C'yi almayı düşünüyorsan İphone 5C al.
aynen ios daha akıcı bir işletim sistemi . ve gerçekten kim yapmıssa helal olsun elini öpmek lazımAndroid kullanıcısıydım ve tamamen IOS geçtim 5S kullanıcısıyım sakin IOS çamur atma diye anlama ama cidden 5C, S4'den kat kat iyi dedin ya kahkaha attım evde. Biri android biri ios ve karşılaştırma yapmak ilginç![]()
aynen ios daha akıcı bir işletim sistemi . ve gerçekten kim yapmıssa helal olsun elini öpmek lazım
şöyle birşey daha var google play storedeki uygulamaların çoğu virüslü ve virüs programın yoksa gerçekten telefon pert oluyor . ama ios ta o sorun yok gerçekten .
buarada androidde Dr.Web Antivirüs Programını Öneririm.
kardeşim adamın çok kullanıcısı var gerçektende süper bir antivirüs öneririm yani virüs yaklasmadan siliyo msl adamlar arastırıyo işte iphone teması fln çogu virüslü o yüzden yüklemek daha mantikli . buarada androidde en iyi iphone temasi espier launcher dir !Dr.Web hala duruyor mu bilmiyorum ama faydalı olduğu kesin![]()