Iphone 5 vs. Blackberry Q10

prokamikaze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba,
ben telefon alıcam fakat karar veremiyorum, içim blackberry al diyor fakat app konusunda endişeliyim, iphone'da böle bir sorun yok. Aynı zamanda fiziki klavye hastasıyım, fakat 1 ay sonra dokunmatik klavyeye alışacağımı düşünüyorum, iki telefonun özellikleri çok yakın, sizce hangisi ????

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Alışkanlıklar ve sevmek ayrı şey.
iPhone klavyesine alışırsan o da güzel gelir.
iPhone almanı tavsiye ederim.BlackBerry fazla iyi bir gidişat sergilemiyor.Bir bakarsın yarın desteğini keser ortada kalırsın verdiğin parayla.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Önemli olan eline aldığında hangisini kullanmak istediğin, biri bana Klavyeli bir telefon versin büyük ihtimalle eski telefonuma geri dönerim. :) BlackBerry'nin yeni işletim sistemi gelecek vaadetiyor gibi duruyor. Birçok uygulamanın androidden port etme imkanının da olacağı düşünülürse ileride geliştiricilerle elle tutulur birşeyler olabilir. :) Klavyeyi seviyorsan BB iyidir, yoksa iPhone da gayet iyi. :)

prokamikaze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Klavyeyi seviyorum fakat artık fiziki klavyeye kısılı kalmak istemiyorum, bu yüzden blackberry'den vazgeçtim, ama şimdi bir hafta sonraki htc programını bekleyeceğim eğer kayda değer bir telefon çıkarsa oraya doğru kayabilirim...

prokamikaze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zaten diğer konuya geçtim, (1400 tl android) blackberry benim için hikaye oldu android alıcam kararlıyım :D

yigit35

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben iphone 5 derim blackberry'nin uygulamaları sorun çıkartıyor arkadaşın dediği gibi blackberry desteği çekerse ortada kalırsın iphone'da böyle bir ihtimal olduğunu düşünmüyorum eğer iphone 5 istemiyorsan onun parasına başka bir telefon al ancak asla blackberry alma o fiyata değmez özellikleri güzel ancak işletim sistemi çok büyük bir sorun nokia bundan kurtuldu windows'la blackberry kendi birşeyler yapmak istiyor ama bunun için büyük bir bütçe lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merak etmeyin BlackBerry yeterli bütçeye sahip burada bir dünya devinden bahsediyoruz. Birkaç ay içinde tüm uygulamalar hazır halde olacak ve unutmadan BlackBerry 10, Windows Phone da geçerek uygulama geliştiricileri tarafından en fazla tercih edilen 3. işletim sistemi, BlackBerry 10'nun piyasaya çıkışı daha 1 ay oldu bu başarı azımsanacak kadar küçük değil lütfen bilgi verirken araştırarak yazalım.

yigit35

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o işler senin dediğin kadar kolay olmuyor kendini geliştirir ancak asla iphone'u yenemez

- - - Mesaj Güncellendi - - -

o işler senin dediğin kadar kolay olmuyor kendini geliştirir ancak asla iphone'u yenemez

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Klavyeyi seviyorum fakat artık fiziki klavyeye kısılı kalmak istemiyorum, bu yüzden blackberry'den vazgeçtim, ama şimdi bir hafta sonraki htc programını bekleyeceğim eğer kayda değer bir telefon çıkarsa oraya doğru kayabilirim...

htc one ın çıkışı bugün ertelendi

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
HTC one nasıl bir makine biliyoruz az çok aslında ama elle tutmak şart tabi. Ek olarak mesela Samsung Note 2 alıp OTG ile kablosuz küçük portatif bir klavye bağlayıp pek çok şey yapabilirsin. Uzun süreli mesajlaşmalarda mesela...
[video=youtube;21dbIhfrlvE]http://www.youtube.com/watch?v=21dbIhfrlvE[/video]

oztrkcll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar şuan iphone 5 kullanıyorum blackberry q10 almak istiyorum fakat bbm ios gelecekmiş. Bu durum beni blackberryden caydırıyor sizce blackberry q10 alsam pişman olurmuyum?

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
arkadaşlar şuan iphone 5 kullanıyorum blackberry q10 almak istiyorum fakat bbm ios gelecekmiş. Bu durum beni blackberryden caydırıyor sizce blackberry q10 alsam pişman olurmuyum?

Bütün gün mesaj atıyorsan al ama mesajlaşacak kimsen kalmayınca nerede benim iphonem diye sızlanırsın :D

oztrkcll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bütün gün elbet mesajlaşıyorum ama bbm devri biterse bence blackberryde biter diye korkum var

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Şimdi bbm iphone ve androide gelince blackberry cephesinde nasıl bir etki bırakır bilinmez fakat iphone blackberryden çok daha kullanışlı bir cihaz blackberryde yapabilecekleriniz çok ama çok kısıtlı belki normal bir asha302den fazlasını vaat edemeyecektir size

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben Motorola Milestone kullanırken yaşadığım rahatlığı hala hiç bir cihazda yaşamadım. O yüzden Photon Q gibi bir cihaz önerebilirim ama bekleyip bu yıl çıkaracağı adam akıllı kızaklı kalvyeli-dokunmatik cihaza bakmak lazım donanım açısından.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Tabikide İphone 5 blackberrye o kadar para verilmez hayatta iphone al uygulama kullanış hız kamera tasarım herşey onda ve blackberry işletim sistemi cok kullanışlı gelmedi bana İphone al hem satsan cok fazla zarara girmezsin