katılıyorumBak buda çok doğru![]()
kardeşim ben ne yapacağıma karar veremedm ya alan arkadaşlarım varsa bi ulaşın bana gözünüzü seveyim kore malı s3 mini gördüm o güzeldi normalinden hiç farkı yoktu ama Iphone bilmiyorum
arkadaşlar kore malı telefonlar normalde çin mallarına nazaran bir tık öndedir. ama şöyle bir durum var. bazı kore malı telefonlar kasa olarak birebir ve içerik olarakta birebirdir. orjinali gibi olmaz ama orjinal hissini alırsınız . kore malı telefonları 1 yada 2 günlük sitelerden almayın. yeri yurda belli olan yerlerden alın . bende çok araştırdım ama sonunda adresi buldum ve yeterine bilgi sahibi oldum . bakın altını çiziyorum kasasına bakıpta aldanmayın. genelde kasası birebirse 1. kalite diyorlar. öyle bir şey yoktur . kasası kadar içerikte önemli çalışma gücü önemli programları açması önemli. ben aldım kullanıyorum telefoncuya götürdüm orjinal sandı. bunu demek istiyorum işte . anlaşılmadan orjinal gibi kullanmak. adresini sizinle paylaşacağım ordan rahat bir güvvenlikle alabilirsiniz zaten tek onlarda bu kalitede var .