Iphone 5 var ama kore malı sizce nasıl ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi bende aldım şurda 2 3 gün oldu kilidi bozuldu sinir kırizi geçirecektim:cursing:
yani hiiiiiiçççç terch etmem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kore malı s4 üm vardı ılk 1 ay guzel kllandım sonra pılınde sorun cıkmaya basladı sarjım 1 saat bıle dayanmıyordu dokunmatıgınde arza cıkmaya basladı orjınal s4 le dış gorunusu farklı degıldı ama ıcten karsılastırınca farklı oldugu bellı oluyordu android de falan sıkıntı yoktu

vdturkey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sahte alıcağınıza orjinal alın derim sahte çok sorun çıkarıyor ve bazı özellikleri zamanla kullanılamaz hale geliyor :yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben telefoncuda baktım almayı düşünüyorum kore malı iphone ama uygulama inmiyo sizce alım mii ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kadeş bende internetten sipariş verdim sen hangi siteden aldın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşlerim ben kore mali iphone 5 almak istiyorum hangi siteden ala bilirim sizce

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hıc ıyı degıl ben kendım aldım bır ay kullanamadım suanda copte

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya beyler bişey sorucam bende samsung duos var tlf bazen kasıyor subway surfes bile oynanmıyor telefoncuya gittim kore malı s3,note3,iphone 5 arasında kaldım bu 3 telefonda benim telefondan hızlı sizce takasa giriyim mi ne dersiniz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Abiler kore malı note 3 13 mpixel kamere android 4.3.3 yüklü sizce nasıl 425 lira alınırmı sonradan pişman olmak istemiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler kaçak orjinal iphone 4 veya 4s sizce nasıl iyimi fikir alabilirmiyim ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende almayı düşünüyorum nasıl özelikleri retrica ve benzeri yüklemeler indiriliyormu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşler hiç almayın ben aldım dandik bi ıphone çok kötü java işletim sisteminin en düşük sistemi facebook a bile girmiyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kore mallarını kötülemeyim ben iphone 5s aldım 400 tl'ye abimde orjinal 5s vardı hemen hemen aynı kamera felan hiç bir farkı yok sadece abimin telefonunu yan tuttuğun zaman menüler titiriyo benimkisş titremiyo valla ben telefondan çok memnunum sadece ilk aldığım zaman biraz hafifti sonra orjinal batarya aldım şuanda telefon manyak bişey hiç kimse çakma olduğunu çakmadı 2 sayfa uygulama indirdim ama yinede yavaşlamadı valla hiç keriz gibi 2,3 milyar verip orjinal almayın güvendiğiniz bir yerden çakma alın isterseniz aldığım yerin adresini verebilirim.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Sar değeri diye bir şey duyan var mı burada?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
valla ben kore mali note 3 aldım arkadaşlar 5 ay oldu kallanalı ne tık ne hık dedi dokunmatiği süper otesi kullanım güzel ve internet çok hızlı kesintisiz internetten 2 sate yakın film izliyorum banamısın demiyor anlayacağınız orjinalden hiç farkı yok çok menunum birazda şans işi tabide kore makli güzel derim ama yınede şans ben note 3 500 aldıydım

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sahte iPhone 5S'lerde galiba parmak okuyucu yok kısaca parmak okuyucu olmayan her iPhone 5S sahte bunu anlamalıyız değil mi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi sakın derim koree almayın 700 lira suladım kore hiç bir b*a benzemio

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben 5s aldım cinden ama bunun bi kaliteli urunu var kalitesizler zaten caka oluyo ben kaliteli aldım cok iyi tavsiye ederim