İphone 5 Sizce Çıkarmı ?

AlifuatGulsen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba arkadaşlar bana sorarsanız çıkıcağınız sanmıyorum yani bu aralar çok yalan haber yapan site var ama o siteler arasında shiftdelete.net yok çünkü shiftdelete.net haberleri iphone 5 geliyor mu ? diye yapıyor yani kesin birşey yok sizce iphone 5 gelicekmi ?
:glare:

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Çıkmaz. Pazar stratejisine uygun değil bi kere..

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Mide bulantısı yapmaya başladı bu iphone muhabbeti. Başka işin yok mu kardeşim, çıkınca görürsün. Hem kendin diyorsun bir sürü sitede haberlerine baktım diye...

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
2012 eylülden önce gelmez.. o zamana kadarda daha bir sürü haber okursun.. bıktık artık iphone ile ilgili birşey duymaktan...

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
gelse ne olacak ki. ne yenilik getirecek hayatına. yeni iphone çıkmadan iphone'da "yenilik" olarak tanıtılacak herşey 1 sene öncesinden piyasaya sürülmüş oluyor.

3d ekranlı ve kameralı, nfc destekli bir iphone 5 gelicek çok fazla bir şey beklemenin anlamı yok. nfc için apple bir ödeme servisi oluşturucak. muhtemelen itunes içine entegre ederler. yine türkiyeye gelmiyecek bu servisler iphone 6 yı bekliyeceksin.

buna ek olarak asus padfone tarzı bir entegrasyonuda yapacaklardır. nfc buna imkan veriyor bildiğim kadarıyla.

sonuçta yeni iphone bilim ve teknoloji adına küçük ama apple'ın kasası açısından büyük bir adım olacak

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
iphone 5 çıkar mı? iphone 5 geliyor? iphone 5'in tasarımı sızdı? iphone 5 kayboldu? vs. vs. bu tarz haberler çıktıkça ortada olmayan iphone5'in fiyatı 3'e ve 5'e katlanır.