Iphone 5 mi Samsung Glaxy S4 mü?

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet sayın Sdn Üyeleri , arkadaşım telefon alıcak ve önüne iki seçenek sunmuşlar ıphone 5 ve samsung galaxy s4 Benim ona tavsiyem stabillik açısından ıphone 5 oldu ama birde size sorayım istedim istediği özellikler oyunlarda kasmamasını istiyor daha doğrusu telefonun kasmamasını ve dayanıklı olmasını Baska seçenek olmadığı için başka markalardan öneri tavsiye etmeyin lütfen :) IPHONE 5 mi SAMMSUNG GALAXY S4 mü ??

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ve lütfen fanboyluk yapmayın ciddi bir mesele

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Şimdi android ekosisteminde telefona 10 GB ram de koysan çok nadir de olsa kasar. Bu her telefonda öyledir amacım s4 ü kötülemek değil. Ha arkadaşın çok nadir de olsa i
Kasıma istemiyorsa i5 daha iyi bir tercih olur.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Ha dayanıklılık konusunu kullanan arkadaşlar daha iyi bilecektir.

mstdrsn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iPhone kült telefondur, kafası rahat olmasını isteyen, ayarlarla incik cincik uğraşmak istemeyen kişiler iPhone alır. Android kurtlu adamın telefonudur, sürekli orasıyla burasıyla oynamayı sever. Fakat Android'in dezavantajı iOS karşısında çok büyük bir stabilite zaafı olmasıdır. Bilgisayar donanımındaki telefonda bile ara sıra kasma yaşatır. Galaxy S4 gayet iyi bir telefon fakat yeni güncellemeyle dahi bazı sorunların aşılamadığını okudum, ayrıca saçma bir full hd sevdasına kapılan Samsung'un yüzünden telefonda kullanılan Adreno 320GPU'su yetersiz kalıyor. iPhone'da her oyun ve uygulama özel olarak optimize edildiği için asla kasma takılma yapmaz. Telefonun tasarım konusu ise arkadaşına kalmış tabii ki.