İphone 5 mi galaxy s3 mü

finisterre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bikac konuda daha yazmistim ama s3(32 gb) sahibi olarak sonraki tercihim iphone olacak. donmalar ve kapanmalar illallah dedirtti. kasildiktan sonra napiyim ben ozgurlugu?

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bikac konuda daha yazmistim ama s3(32 gb) sahibi olarak sonraki tercihim iphone olacak. donmalar ve kapanmalar illallah dedirtti. kasildiktan sonra napiyim ben ozgurlugu?

zırt pırt uygulama kaldır - yükle , rom yükle kaldır falan yaparsanız telefon size illallah da getirir sıkıntıda getirir, nasıl ki bir bilgisayara program yükle kaldır yaparak o bilgisayarın yavaşlaması oluyorsa buda böyledir ;)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu arada tabiki s3 hatta s4 ;) Iphone 5 i inceleme fırsatım oldu.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Iphone kısıtlayıcı oldugu için sevmıyorum Android özgürlükçü , ve s le 5 arasında çok fark olmadıgı için S3 TATMİNKAR DURUYOR

finisterre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hic oyle rom yukle kaldir falan da yapmadim. 2.6 gb dolu 32 gb uzerinden. cok sacma bi arguman ileri surmussun. abidik gubidik uygulama da kurmam zaten isim olmaz. kaldi ki olsa bile bu telefon uygulamalari calistirmasi icin var.

zırt pırt uygulama kaldır - yükle , rom yükle kaldır falan yaparsanız telefon size illallah da getirir sıkıntıda getirir, nasıl ki bir bilgisayara program yükle kaldır yaparak o bilgisayarın yavaşlaması oluyorsa buda böyledir ;)

bu arada tabiki s3 hatta s4 ;) Iphone 5 i inceleme fırsatım oldu.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
iphone 4 zamanın biraz gerisinde kalmış bir telefon. kardeşimde var ordan biliyorum. ancak bu yargıya iphone 5 kullanmadan varmamalısın bence :mrgreen:

iphone 5 s3 den daha iyi bence. sadece ekranı biraz küçük eksi olarak büyük ekran isteyenler için. :dil:

Kullanmadığımı nereden biliyorsun? =)

HKKYCL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben s3 almıştım 1 ay kullandım kardeşime verdim :/ en kısa sürede iphone 5 temin edeceğim ;)

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Kesinlikle iPhone 5. S3 kullanıyordum, işimin ortasında veya oyunun ortasında program durduruldu hatası alıyordum. İphone 5'de öyle bir olay yok. Bunu geçtim sırf marketi ve uygulamaları için iPhone 5 alınır. İyi ki geçmişim iPhone 5'e.

joker3232

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bi kac yıldır androıd kullanıcısı olark sırf bu iphone merakımı gidermek ıcın iphone 5 aldm ve olaganustu hızlı ve hıc bır takılma olmuo, telefon marketi desen ayrı bır gelişmiş ,malesef androıdlerde şu takılma durdurulma hatalarını bi çoğunz alıosnzdur o yuzden iphone 5 terch edn derim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben ıphone 4 kullanıyorum 1 yıldır samsung asla almayı dusunmedık kı zaten bızım aılede hep ıphone var bı arkadasda yazmış popilerliği kalmadı dıye aksine iphone tasarımıyla bıle s3ve s4e fark atıyor.
gecen gün gıdıp mağazalarda ıphone ve samsungun urunlerını test ettım sırf uygulamalar ve görünüş ıcın ıphone urunlerını secebılırım. Samsung urunlerı ıyı guzel ama buyuk kullanışlı degıl bence ekranı falan hıc hoş degıl . 5yıldır ıphone kullanıcısıyım i2-3-4-5de kullandım alıcak olan arkadasa söylüyorum bugun telefon kılıfı alırken telefonumu degıstırsem samsung telefonlar dahamız iyidir dıye soru sordum telefoncuya adam bana ıphone almak ıcın adamları birbirini öldürür be sakın degıstırme dedı :D sen sen ol ıphonedan vazgeçme bır kaç hafta sonra 5c modelını alıcagım . Şık ve kullanışlı bırsey ıstıyorsan ıphoneee!!

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Konu eski ama iPhone 5 daha iyi :D