İphone 5 leke var

Reaksiyon puanı
57
3 hafta sonra iphone 5 aldım ekranda sağ yan tarafında küçük mor leke var içinde Göze vurmuyor ama garantiye verilirmi ? Valla alacaklar tavsiyem sakın almayın glaxy alın ben pişman oldum

efee05

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O senin şanssızlığın.Ama bu iPhone'un kötü bir telefon olduğunu göstermiyor.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Leke var ama bu tum iponlara havale edilmez ki. Bence ver garantiye deyişme iste, yine guvenini kazanır öylece.

interlogos.fb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bendede iphone var ama leke yok hepsinde olacak diye bir kaide yok kardeşim

DeJong

Asistan
Reaksiyon puanı
0
6 yıllık apple kullanıcısıyım böyle yorum görmedim.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Ekranda durduk yere mor leke çıkmaz.
Belli ki farkında olarak/olmadan bir yere vurmuşsun.

Ayrıca telefonda gorilla glass bilmem kaç var. Bilmem kaç kilo ağırlığı absorbe edebiliyor. Düşün artık nasıl bir darbe almış telefon.

Reaksiyon puanı
57
Telefonu hiç biyere düşürmedim çizmedim ve korumalı kılıflı birden aniden. Gözüme vurdu o küçük noktalar mor renke benziyor ölü pixelmi oluyor

Mayke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle garantiye vermelisin. Zamanla geçme gibi durum yok, ilerde telefonu satacak olursanda fiyatı baya aşağı çeker.

Reaksiyon puanı
57
Zaten metal yerinde çizik var bide elma logosu ortasında çizik var. Birşey sorcam. Bu mor noktalar nasıl oldu hiç bir fikrim yok bazı yerlerinde. 1. 2 tane var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3 hafta sonra iphone 5 aldım ekranda sağ yan tarafında küçük mor leke var içinde Göze vurmuyor ama garantiye verilirmi ? Valla alacaklar tavsiyem sakın almayın glaxy alın ben pişman oldum
aynen adi ÇİN markası çöp markalarla aynı üretim kalitesinde... Apple fanboyları seni taşlamayada başlar... bak yine burada arka kapağı çatlayan iPHONE FIFI konusu bile var...

DevrimYilmazzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen adi ÇİN markası çöp markalarla aynı üretim kalitesinde... Apple fanboyları seni taşlamayada başlar... bak yine burada arka kapağı çatlayan iPHONE FIFI konusu bile var...

hayır kusura bakmada hangi iphone arka kapağı çizik gelmiş :D:D

ayrıca ölü pixel galaxyde de oluyor birçok telefonda olabilitesi yüksek bir hata o garantiye verin değiştirirlerde keşke apple almasaydınız siz telefonu kullanamayıp adını kötülüyorsunuz...:cursing:

RedFalc0n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu Kötüleme senin suçundur o lekeyi çıkarmanda belki telefonu kullanmayı bilmiyonuz özelliğini bilmiyonuz yok şunu alın yok böyle yapın yok şu daha iyi bıktırdınız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Doğru söylüyo arkadaşlar bendede siyah bir nokta vardı önemsemedim zamanla hergün Büyüdü şimdi ise bi parmak genişliğinde oldu servise göndericem mecburen arada dokunmatiğide çalışmıyo