İPhone 5 kilitlendi, açamıyorum

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Telefonumun şifresini değiştirdim.Daha sonra kardeşim eski şifreyi birkaç defa girmiş.1 Saat sonra deneyin falan demiş sonra bir daha yanlış girince ekranda Iphone kilitlendi diye bir yazı çıkmış.Bunu nasıl aşarım.Acil yardım edin lütfen.İçinde çok önemli resim ve dosyalar vardı.

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Apple kimliginle açamıyor musun ???? Android de öyleydi öyle acabiliyirdun. İos ta yok mu öyle bi sey.

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Telefonu itunes'a takarak apple id'ini gir.Sonra gene açılmazsa 10 saniye boyunca kilit+menu tusuna basarak iphone'u yeniden başlatabilirsin.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Apple kımlıgı ıle acmayı denemedım ıcındekı verıler gıder dıye .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kesin mı ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Denedim şifre istiyor .
Sen şifreyi hatırlamıyorsan ya eski yedegi yükliyiceksin yada format atıcaksın eger şifreyi hatırlıyorsan ve ekranda iphone kitlendi yazıyorsa itunesa baglaman gerek

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Telefonu iTunes'e bağla ve aşağıdaki işlemi uygula:
[video=youtube;bITIiGswjFI]http://www.youtube.com/watch?v=bITIiGswjFI[/video]
Daha sonra geri yükleye bas

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Telefonu iTunes'e bağla ve aşağıdaki işlemi uygula:
[video=youtube;bITIiGswjFI]http://www.youtube.com/watch?v=bITIiGswjFI[/video]
Daha sonra geri yükleye bas
içindeki verilerin silinmemesi lazım.Bu yöntem sıkıntı çıkarmasın ?

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Veriler silinir cunku baska birisi telefonunu ele gecirmis olsa idi verilerini istedigi gibi kullanirdi ozaman

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
çıkıyor ama kapağı ( ekranı çıkartman gerek... ) yok diye pili içinden çıkmıyor sanmayın... youtubeta bakın nasıl açıldığını görün...
telefonu sökersen tabi çikar pil içinde sonuçta:D açmişkende bozarsin çizersin pert olur:D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu iPhone'da takılı olan SIM kartı desteklenmiyor gibi görünüyor.

Şu anda bu iPhone'da takılı olan SIM kartı, etkinleştirme sunucusu tarafından halihazırda atanmış olan etkinleştirme politikasına göre desteklenmeyen bir operatöre ait. Bu, iPhone ile ilgili bir donanım sorunu değildir. Lütfen desteklenen bir operatöre ait başka bir SIM kartı takın veya operatörünüzden bu iPhone'un kilidinin açılmasını isteyin. Lütfen daha fazla bilgi için Apple'a danışın.

seyhanursel

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Telefonumun şifresini değiştirdim.Daha sonra kardeşim eski şifreyi birkaç defa girmiş.1 Saat sonra deneyin falan demiş sonra bir daha yanlış girince ekranda Iphone kilitlendi diye bir yazı çıkmış.Bunu nasıl aşarım.Acil yardım edin lütfen.İçinde çok önemli resim ve dosyalar vardı.
iphoneyi pcye bagla pover ve home tusuna ayni anda bas 20 sn sonra iphone kurtarma yerine tikla pc den geri yükle iphon e yi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonumda aynı durumda, video için çoooook teşekkürler çok yardımcı oldunuz gerçekten çok teşekkür ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba iphone 5s aldım fakat ikinci el sahibinin apple kimliği ile kitli nasıl açıcam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben ikinci el olarak satın aldıgım iphone 4s imi sıfırladım ama aktif edemiyorum telefonu sıfırladıgımda icloud hesabı benim hesabımdı ama şimdi ilk aktif edilen hesabı istiyor ilk sahibini de bulamıyorum ne yapmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şifremi hatırladım ancak ıtunesa bagla yazıyor telefonda ve ne yazıkkı benim telefonumu itunes görmuyor şifre olan ekrana nasıl donebilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ipone sifrem unuttum tel. acamıyorum ayrıca ıtunes yüklü degil nasıl acabilirim? yardımcı olursanız sevinirim...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Unutulan icloud hesaplarini şifrelerini kiriyoyorum arayin yardimci olayim 05456819238

S

SDN Okuru

SDN Okuru
batarya cıkıyor kardeşim cıkarmak icin ekranı sokun. ve batarya yı goreceksiniz