Fahox
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 12
Merhaba arkadaşlar. iPhone 5 kullanıyorum. Şu an cihazda iOS 9.3.5 yüklü. Deneyimleyen arkadaşlar varsa iOS 10'a geçmemi önerir misiniz?
Bence ios 9 da kalmalısınız geçseniz de ios 10 neredeyse 3d touch üzerine kurulu olduğundan pek bişey sunmaz 5 eMerhaba arkadaşlar. iPhone 5 kullanıyorum. Şu an cihazda iOS 9.3.5 yüklü. Deneyimleyen arkadaşlar varsa iOS 10'a geçmemi önerir misiniz?
Merhaba arkadaşlar. iPhone 5 kullanıyorum. Şu an cihazda iOS 9.3.5 yüklü. Deneyimleyen arkadaşlar varsa iOS 10'a geçmemi önerir misiniz?
IOS 10.1.1 yüklediniz mi ?10.2 geliştiriciler için betası çıktı, public olarak yayınlandığında yüklemeyi düşünüyorum, şahsen her zaman son sürüm ios sürümlerini kullandım sadece 10'de sorun yaşamıştım ki oda giderildi.
IOS 10.1.1 yüklediniz mi ?
Uygulamalarda geç açılma takılma donma Yok mu ?10.1.1 yükledim şuanda herhangi bir sorun yaşamadım
U
Uygulamalarda geç açılma takılma donma Yok mu ?
İkinci el iphone 6 daha mantıklı olurSelamun aleykum Arkadaşlar ben şu an 5s almayı düşünüyorum ama çok kararsızım.Ekran bana uygun aslında biraz da hevesim var .sizce pişman olur muyum ? Ayrıca ikinci el İphone 6 1.300 TL sizce tercihim ne olmalı? İki üç yıl gider diyorlar neden böyle bi sınırlama var .İphone 5s ios kaça kadar güncelleme alır ? Apple Iphone 5s 16gb Apple Türkiye Garantilidir. GittiGidiyor'da 250073433 Sizce adresten alırsam sorun olur mu ? Yanıtlarsanız sevinirim Teşekkürler