iPhone 5 i satıp ne alsam

Gorkem23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaslar iphone 5 imi değiştirmeye karar verdim cünkü kamerasında mor leke gösteriyor ve bunu fazla rahatsız ediyor ve etrafundada baya cizikleri mevcut sşmdi ben bu cihazı satıp 1400 gibi bir rakama g3 almayı düşünüyorum kliksadan ama ben iphone u ilk çıktıpında turkcellden 2400 e almıstım cevremdekiler de satma o kadar para vermissin diyor siz ne almLıyım ya da ne yapmalıyım 1400 e kadar telegon almamı önerirmisiniz modellerini de yazarsanız sevinirim iyi forumlar

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Telefon tavsiyeleri başlığı altında fiyat kategorilerine göre alınabilir modellerin bilgisi mevcut. Öncelikle IOS'dan Android'e geçmek istiyor musun bunun kararını vermelisin. Daha sonra da alacağın telefonun senin için hangi amaçlara hizmet edeceğini tartarak karşılığını verecek donanıma sahip cihaz seçmelisin. Donanım önemli değil diyorsan da tasarım konusunda hangisinin tipi hoşuna gidiyorsa onu al. 1400 liraya yakın fiyatı olan aklıma gelen modeller One E8, Desire 820, G3, G2, Nexus 5, Galaxy S4, Meizu MX4. Bunlar arasında da seçebilirsin daha araştırabilirsin de. Fakat öncelikle ne istediğini bilmelisin. İnceledikten sonra 2 veya 3 model arasında kalabilirsin. O zaman daha kolay yardımcı olabiliriz. Iphone 5'ini satman konusuna da değinecek olursam iyi para ediyorsa sat. Tamir ettirirsen de 2 sene daha götürür seni.