İPhone 5 Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ümitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
515
Teşekkür ederim cevaplarınız için kulaklığından (earpods) memnun musunuz ? ayriyetten bir kulaklık almaya gerek var mı ? birde şarjı nasıl gidiyor ?

Kulaklığından memnunum genelde kulaklıklar kullanıldıkça tizleri yok eder ve daha temiz bas vurur ama earpods başarılı gerekirse app store'da burnin miydi neydi tam hatırlamıyorum bir uygulama var kulaklığı telefona takıp uygulamayı açıyorsun 2 saat boyunca müzik felan bir şeyler çalıyor ve sonunda fevkalade bir ses alıyorsun kulaklıktan şarjına gelirsek ben 4 saat oyun oynuyorum 2 saat internetteyim 1 saat müzik dinliyorum 3 saate yakın telefon görüşmesi ile şarj %2 oluyor bu bir günlük kullanımım yani hergün şarj şart tavsiyem cihazın şarjı tam bitsin ondan sonra şarj et çünkü batarya içinde kalan elektronlar temizlenmiş olur bu arada 2.el düşünürsen sana cihazımı satabilirim 2 aydır kullanıyorum tek bir çiziği dahi yok 2 yıl garantili migros'tan almıştım siyah renk 16gb lik model...

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Kulaklığından memnunum genelde kulaklıklar kullanıldıkça tizleri yok eder ve daha temiz bas vurur ama earpods başarılı gerekirse app store'da burnin miydi neydi tam hatırlamıyorum bir uygulama var kulaklığı telefona takıp uygulamayı açıyorsun 2 saat boyunca müzik felan bir şeyler çalıyor ve sonunda fevkalade bir ses alıyorsun kulaklıktan şarjına gelirsek ben 4 saat oyun oynuyorum 2 saat internetteyim 1 saat müzik dinliyorum 3 saate yakın telefon görüşmesi ile şarj %2 oluyor bu bir günlük kullanımım yani hergün şarj şart tavsiyem cihazın şarjı tam bitsin ondan sonra şarj et çünkü batarya içinde kalan elektronlar temizlenmiş olur bu arada 2.el düşünürsen sana cihazımı satabilirim 2 aydır kullanıyorum tek bir çiziği dahi yok 2 yıl garantili migros'tan almıştım siyah renk 16gb lik model...
Teşekkür Ederim :)

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
android i kötü telefonlardan biriyle yaşamışsın
htc one ile iphone 5 arasında tercih yap bence.kiside işini fazlasıyla görür al kurcala karar ver bence

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
android i kötü telefonlardan biriyle yaşamışsın
htc one ile iphone 5 arasında tercih yap bence.kiside işini fazlasıyla görür al kurcala karar ver bence
Evet öyle oldu htc den bir süre uzak durmayı düşünüyorum. İPhone 5 iyi :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ıphone 5 falan almayın arkadaşlar ses iyi kasılma yok dokunmatik on numara ama alçak biyerden düşse bile ekranı anında kırılıyor garantide 650 liracık istiyor ekranı yapmak için fakat oda orjinal olup olmadığı belli değil başıma gelmez demeyin forum ekranı krılanlarla dolu herkez bende dahil bi çaresi yokmu diye arayış içindeyiz bi ekrana 650 lira verecek kadar zenginseniz alın ama değilsenşz hiç bulaşmayın

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
ıphone 5 falan almayın arkadaşlar ses iyi kasılma yok dokunmatik on numara ama alçak biyerden düşse bile ekranı anında kırılıyor garantide 650 liracık istiyor ekranı yapmak için fakat oda orjinal olup olmadığı belli değil başıma gelmez demeyin forum ekranı krılanlarla dolu herkez bende dahil bi çaresi yokmu diye arayış içindeyiz bi ekrana 650 lira verecek kadar zenginseniz alın ama değilsenşz hiç bulaşmayın

Zaten obur ust duzey telefonlarin ekrani kirilinca selamla veya opucukle yapiliyor degil mi? 500 600tl degil onlar dogru...

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar :) size merak ettiğim İPhone 5 ile ilgili sorular yöneltcem
-
1- Isınma sorunu var mı ?
2-Klavye performansı nasıl ? (telefonum htc pico (explorer) ve mesaj felan yazarken çok zorlanıyorum dokunmatiği biraz kötü (3-4 kez düşürmüştüm belki ondandır) )
3-Sesi filan nasıl kulaklığı iyi mi ?
4- Sizce apple bu telefona kaç yıl güncelleme verir ?
5-Kamerası nasıl ?
ilk 3 soruyu kullananlar bilir 4 . soruyu söyle diyim apple 3gs ye bile ios 6 yı verdi bunada ios 9-10 alır rahat alır yani korkma bu konuda
5.soru kamerası en iyisi değil fakat en kötüsüde değil orta derecede bir kamerası var video kalitesi biraz daha iyi....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ısınma sorunu var tabi cep sobası gibi kullanılabilir... saatlerce full oyun oynarsanız elinizi yakar...