iPhone 5, Galaxy S3'ü Tokatladı

Bu konuyu okuyanlar

sercankd

Asistan
Katılım
24 Ekim 2010
Mesajlar
284
Reaksiyon puanı
2
Puanları
18
Yazar arkadaş apple fanboy sanırsam, bu kadar da belli etmez bi insan kendini. Yazarlık dediğin objektif olmalı. Sen samsung a hakaret etmek için yazının sonuna bir de s3 mi 4s mi diye başlık linki koymuşsun yazık gerçekten.
 

Kadir Sekme

Profesör
Katılım
27 Mayıs 2012
Mesajlar
1,234
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
İtibarı olmayan haberler bunlar. Sağlam kaynak ve belge yok ortada.
 

haldunaksoz

Asistan
Katılım
22 Ağustos 2008
Mesajlar
328
Reaksiyon puanı
1
Puanları
16
Öncelikle iyi geceler arkadaşlar,
Elimde s3 var en başta belirteyim :) . Benim için gerekli olan bütün özellikleri taşıyor ve görüntü olarakta çok hoşuma gidiyor. Cihazda takılma olmuyor, bunu idda edenlerin 20-30 uygulama birden çalıştırdığını düşünüyorum. Tekrar bir tercih yapmam gerekirse yine s3 alırım bu da ayrı konu :)
iphone ve Apple a gelirsem. Bir önceki mesleğim olan teknik servislikte apple ın cihazlarını açma inceleme şansım oldu. Apple gerçekten kaliteli bir işçiliğe sahip ve kesinlikle piyasadaki en iyi işletim sistemlerinden birine sahip. Iphone da genel olarak beğendiğim bir cihaz, ipad ve ipod touch da severek kullandığım cihazlardı. Yorumlarda ve forumlarda okuduğum kadarı ile samsung ve apple kullananlar bir kavga içerisinde. Ama neyin kavgasını yapıyorlar bunun bile farkında değiller. S3 kullanan biri olarak Iphone 5 i beğendim, görsel olarak ve ayrıca gpu ve navigasyon özelliği de hoşuma gitti. 2 cihaz da gerçekten çok iyi cihazlar ki bunun da göstergesi her yerde rakip olabilmeleri.
Kavga etmeye birbirimizi aşağılamaya hiç gerek yok, iphone kullanan biri tabii ki yeni bir iphone çıktığında onu alacaktır, s3 kullanan birisi ise yeni modelini. fanboy gibi aşağılayıcı terimler kullanmadan kimseyi üzmeden tartışmak daha akıl karı diye düşünmekteyim.
Kullandığım cihazdan daha hızlı bir cihaz çıktığında (rakip olması daha iyi) teknolojinin gittikçe artarak çok çok daha iyi cihazlar kullanabileceğimize inanan birisi olarak, bu gibi gelişmelerin sürekli yararımıza olacağı kanaatindeyim.
Gündemimizde maalesef bu sıralar hep çok kötü haberler varken ve bu zamanlarda kenetlenmemiz çok daha önemli iken, birbirinden daha iyi ve farklı kullanım alanlarına sahip 2 cihaz için kavga etmemeliyiz. Birbirimize karşı saygımızı ve sevgimizi kaybetmeyelim arkadaşlar ki bu mesajları yöneticilerin atması gerekir fakat böyle başlıklarla insanları kışkırtmalarından sonra onlardan da beklemek hayal olurdu.
Arkadaş ortamında arabalar hakkında mevzu geçerken hep son sözler şöyle olur : ayağı kalkar birisi ve cebindeki araba anahtarını çıkartır masanın ortasına atar, İşte benim için en iyi araba :) Bu durumda aynen öyle cebinden çıkarttığın hangi cihazsa o senin için en iyi olmalı, başka cihazlar seni pek ilgilendirmemeli :) tekrar iyi geceler
 

xmRipper

Doçent
Katılım
10 Aralık 2008
Mesajlar
881
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Adamlar çift çekirdek işlemciyi dört çekirdekle yarıştırıyorlar, bu bile bir başarıdır Apple için..
Çekirdek sayısı önemli değil. Çift çekirdekli bir işlemci performans testlerinde dört çekirdekliyi rahatça geçebilir.
Ki Galaxy S III'ün amerika versiyonu çift çekirdekli işlemciye sahip, ve dört çekirdeklisi kadar performans gösteriyor.

Çekirdek sayısı sadece multitask için işe yarar bir özellik, bir uygulama çekirdeklerden birini kullanırken diğer bir uygulama diğer çekirdeklerden faydalanarak kasma olmadan çalışabilir. Normalde tek çekirdekli bir işlemcide herhangi bir uygulama işlemciyi sömürüyorsa tüm alet kasmaya başlayacaktır, bilgisayarlar içinde geçerli aynı şey.
 

goodtornado

Profesör
Katılım
6 Temmuz 2012
Mesajlar
1,546
Reaksiyon puanı
4
Puanları
0
İphone piyasaya dussun hele, geenbech den baska benchmark uygulamalari ile neden yapmiyorlar, hele antutu gibi uygulamalara iphone5 destegi eklensin, biz de testimizi yapariz, kim birinci, kim sonuncu belli olur o zaman.
 

freewill

Dekan
Katılım
8 Temmuz 2008
Mesajlar
7,637
Reaksiyon puanı
61
Puanları
48
bombayı bırakıp kaçıyorum :D

d6pz1.png
 

clients

Profesör
Katılım
25 Ağustos 2010
Mesajlar
3,082
Reaksiyon puanı
36
Puanları
48
apple cilara funboy deniyorda androidcilere. neden denmiyor bher apple haberinde androfunboylar. laf atmadan duramiyor
 

SerdarGokcen

Asistan
Katılım
7 Nisan 2012
Mesajlar
400
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
r45B1yUK5sHFa1Wi_tkWadwTVO6EEm_Q285GCVs54mE

teyihP27OrRO-uv7ySeZmD2TQGEHEMCRAvs2rvViOIM


Kendi Telefonum... Yukarıdaki mesajı düzenleyemediğim için mecburen ikinci cevap yazdım.
 
Üst