Iphone 5 böyle saçmalık görmedim...

RULİNG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler 2 hafta kadar önce ıphone 5 aldım her şey yolundaydı hiç bi sıkıntım yoktu taaaa ki dün akşama kadar....:mad: dün akşam kamerayı açıp fotoğraf çekmem gerekiyordu bi açtım o da ne :drool: ekranda pembe bir nokta :mad: ilk önce telefonun ekranında sandım fakat ne kadar sildiysem de düzelmedi...:(Arkasını çevirdim merceğin önüne iğne ucunun yarısı kadar bi toz kaçmış yani o kadar küçük ki çok zor farkediliyor:glare: ne yaptıysam o tozu ordan indiremedim.bildiğiniz gibi iphone lar tek kasa geliyor ve açamıyorsunuz kolay kolay da... işin en acı tarafı ise çektiğim her foto da pembe nokta çıkıyor şimdi fotolarını koyacağım bana nolur ne yapmam gerektiğini söyleyin:(:(
mhfjd.jpg
mhfju.jpg

RULİNG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
garanti aslında en kesin yol haklısın ama bu işin bu kadar uzun sürmesini istemiyorum kameraya hafifce vurarak o tozu ordan indiremem mi ?

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Uğraşma bence, resimleri fotoşopla gitsin :P

Sry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aklına yatarsa vakumla orayı :D yada süpürge makinesiyle vakumlat bana olabilir gibi geldi ama bişi olur mu bilmem bende alacağdım o aletten kısmet olmadı :D

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Yanlış anlama türk milletiyiz ta 1 milyonda bir denk gelse bize denk geliyor :)

murat14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kasasının açılmamasından daha saçma olan şeyde iphone dışında kimseyle görüntülü görüşme y a p a m ı y o r s u n:SS:D

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ilk okulda yaptığımız elektriklenme deneyleri aklına gelsin. Al bir plastik kalem vb. aleti, biryere sürt elektriklenmesini sağla sonra oraya yaklaştır bakalım, bu şekilde o tozu ordan oynatman daha kolay olur görüşündeyim. Sonucunu bekliyorum.

Edit: sonucunda hiçbir şey de olmayabilir, benimki sadece bir öneri :D

t.simsek93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone u vodafone garantisinde aldıysan sorunlu. aynı sorun bende de vardı garantisi sürdüğü halde kabul etmediler. ve 3 faturalı hattı avea geçirmiş oldum yani yazık oldu onlarada bana da.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Toz mercek katmanlarının arasında ise, merceğin tamamen değişmesi lazım.
O tozun oraya kullanıcı hatası ile girmesi veya kullanıcı tarafından oradan çıkarılması imkansıza yakın. Ancak elektronikçi kameranın merceğini söküp tamamen değiştirirse sıkıntınız kalmaz.

fk555897

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonun kapağını açmaya çalışma sakın. Kapağı zorlayınca telefon garanti dışı kalabilir. Birde toz vurmayla falan gitmez en iyisi servise ver.

FarCryTek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bluetooth da sadece iphoneden iphone'a gönderiyormuş

cm0091

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardesim ayni sorun bendede var
eva7ygap.jpg
ve benim kamerada lekelerde olustu

cm0091

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ve isin kötü tarafi yurtdisindan birinden almistim garantisi yok :( iphone dan sogudum valla

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonun şarj girişinin yanlarındaki vidayı sök kapak açılır temizle hassasça yerine tak bu kadar basit

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
En sağlıklı yol garanti garantiye yolla halledip yollasınlar

encoder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[video=youtube;PtHk_6bauK0]http://www.youtube.com/watch?v=PtHk_6bauK0[/video] garantisi olmayan cihazlar için rahatlıkla yapılan kolay bir işlem.

Teeco

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kasasının açılmamasından daha saçma olan şeyde iphone dışında kimseyle görüntülü görüşme y a p a m ı y o r s u n:SS:D

Skype , WeChat ve bir cok program var goruntulu gorusme yapmak icin. Facetime'dan bahsediyorsan o zaten applein uygulaması

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Kameranın lensini çıkartıp tozunu alıp geri takacaklar servise yolla evde uğraşma derim garantisi devre dışı kalabilir sonra

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
[video=youtube;PtHk_6bauK0]http://www.youtube.com/watch?v=PtHk_6bauK0[/video] garantisi olmayan cihazlar için rahatlıkla yapılan kolay bir işlem.
hocam uygula bunu harbiden bak teknik servistede aynısını yapcaklar parayla belki cihaza zarar vererek ve çok uzun zamanda