Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyaz iphone 5 alıcam kaç gb hafızalısını önerirsiniz birde beni kaç yıl götürür sadece sosyal medya mesajlaşma konuşma işlerini yapıyorum oyun vs işim yok
arkadaşım geçenlerde 5s aldı ara sıra sürümden dolayı kasma ve başka sorunlarda oluyor. 5s te durum öyleyse 5i düşünemiyorum. tavsiyem başka modellere yönelin bütçeniz dahilinde.
Arkadaşım yakın bir dönemde 5s aldı herhangi bir sıkıntı yaşamadı henüz fakat ben en son versiyonunu almadıktan sonra apple almanın saçma olduğunu düşünüyorum bir çok yeni özellikten eksik kalıyorsunuz.
Apple artık iphone 5 üretmiyor sanırsam. Bu yüzdendir ki hadi telefona birşeyler oldu garantilik ettin telefonu diyelim. Yenisiyle değiştirmiyorlar. Üstelik senden onarım parası alıyorlar.
Beyaz iphone 5 alıcam kaç gb hafızalısını önerirsiniz birde beni kaç yıl götürür sadece sosyal medya mesajlaşma konuşma işlerini yapıyorum oyun vs işim yok
Şu alınmaz diyen arkadaşları anlamıyorum neden alınmasın sonuçta adam sosyal medya ve mesajlaşmak amacı ile alıyor.
Oyun oynasa bile yinede cayır cayır çalışır telefon, bende Spotify,vodafone yanımda,facebook,pollop,sahibinden,trivago,hopi,takipçiler+,garanti cep şubesi,csr racing 2 , bonusflaş,mynet,turboDL, candy crush snapchat fb messenger ,swarm, prisma,follow back,scorp pokemon go ,tinder,periscope,letgo, instagram, watsapp var cayır cayır çalışıyor