_FAUST_
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 1,612
Arkadaşlar 4s'ten 5'e geçme ihtimalim var bilgileri Nasıl aktarırım.
Yanlız sadece rehber ve fotolar var.Bu arada teşekkür ederimhocam icloudda yedekleme yapın sonra yeni geçeceğiniz cihazda apple stor hesabına gir zaten orda görürsün baya kolay
Sağol iCloud'un faydalarını gördüm.İcloud ile yapabilirsin.
Sağol iCloud'un faydalarını gördüm.![]()
İTunes'ta yanlış hatırlamıyorsam vardı sanırım İCloud tarzı bir şeyler.Sizin işiniz çok kolay her şeyinizi iCloud a yükleyin zaten yeni iPhone'nunuzu ilk açtığınızda size "yeni bir iPhone okarak ayarla" ve "iCloud yedeklerimi al" diye iki seçenek sunacak yedeklerimi al dersiniz işlem tamam(bu arada hayırlı olsun yeni iPhone'ununuz) esas zor iş benim zordan öte uğraşacam ben androidden ios'a nasıl geçicem esas, muhtemelen bu ay yada önümüzdeki ay 5S sahibi olacağım yaklaşık 400 fotoğrafı ona nasıl atacağımı düşünüyorum bütün fotoğrafları önce pc ye atıp sonra iTunes la 5S ime mi atacağım ?
Sizin işiniz çok kolay her şeyinizi iCloud a yükleyin zaten yeni iPhone'nunuzu ilk açtığınızda size "yeni bir iPhone okarak ayarla" ve "iCloud yedeklerimi al" diye iki seçenek sunacak yedeklerimi al dersiniz işlem tamam(bu arada hayırlı olsun yeni iPhone'ununuz) esas zor iş benim zordan öte uğraşacam ben androidden ios'a nasıl geçicem esas, muhtemelen bu ay yada önümüzdeki ay 5S sahibi olacağım yaklaşık 400 fotoğrafı ona nasıl atacağımı düşünüyorum bütün fotoğrafları önce pc ye atıp sonra iTunes la 5S ime mi atacağım ?
Vallaha sağolun