İphone 4s!!!

ghostmans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben böyle bir saçmalık görmedim.İphone 4s aldım genpa garantili 1.5 sene garantisi var.Beyaz.Fakat durduk yerde bi ses sorunu patlak verdi.Medya ve kilit ekranı sesini açıp kapatamıyorum.Tuşların bi işlevi yok.Ne zamanki kulaklığı taktım düzeldi.Kimbilir ne zaman bozulur yine.Burdan size soruyorum biliyorum geç bir saat ama lütfen yarına kadar bir cevap veya fikir verin.Buna verdiğim parayla 0 bir galaxy s3 mü alayım (ne garantili olduğunu bilmiyorum ama turkcell bayi) yoksa ikinci el bir galaxy s3 mü alaayım genpa garanili yoksa garantili 2. el bi note 2 mi alayım.Bunu sormamın sebebi 2 elden bi kere canım yandı.O yüzden ikinci elden biraz korkuyorum.
Kliksada samsung türkiye garantisi veriyorlar fiyatı da çok uygun sizce samsung türkiye garantisi mi yoksa genpa garantisi mi?

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
garantiye yolla yenisiyle değiştiriyorlar s3'e sakın bulaşma ram yetersiz geliyor o telefona

ghostmans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
garantiye yolla yenisiyle değiştiriyorlar s3'e sakın bulaşma ram yetersiz geliyor o telefona

İnternette araştırdım o sorun soket yerinden kaynaklanıyormuş.Garanti kapsamına girmiyormuş.Bi soketi değiştirmeyede 80 lira para istiyorlar .Ben öğrenci adamım 80 lirayı benim bir aylık yemek masrafım.

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
samsung türkiye garantisi her zaman iyi arada sorunlu teknisyen var sorunu bulamiyor sorun kendinde :D
nexus 4 al derim :dirol:

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Eğer illa satıp bişe alacaksan arkadaşın dediği gibi nexus 4 al

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iPhone 4s'i bırakıp da Android'e geçmek istersen saf Android sürümü kullananlara bak derim.