Iphone 4s wifi sorunu çıldırıcam yardım edin lütfen

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bildiginizi gibi 6.1.2 güncelemesi geldiginde çogu kişinin wifi leri pasif hale dönüşmüştü aynı sorun bende de var wifi gri halde kulanılmıyor format ayarları sıfırlama vs dolaba koyma ısıtma ne varsa denedim ama olmadı düzelmedi garantiye verdim anakartı degiştirmişler geldiginde açtım çalışıyordu 1 saat kullandım tekrar gri hale geldi bu sorun neden kaynaklanıyor ve bu sorunu nasıl çöze biliriz garantim biti telefoncuya versem tamir edebilirlermi kesin olurmu bi fikri olan varmı yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekürler

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yardım edecek biri yokmu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Madem yazılımla ilgili mecburen yazılımını güncellemeniz lazım hocam. Tamirciye verseniz yazılımla ilgiliye o da aynısını yapar.

kanka_07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6.1.3 güncelle daha önce çözenler olmuş... ssh kaydın varsa 6,0,1 'a düşür

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:wink::dirol:arkadaşlar bende 4s var ios 7 güncellemesini yaptım wifiyi kullanamadım bana sıfırını gönderdiler şimdi ios 7 yi yüklesem aynı sıkıntı olurmu yardım lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar,

wifiniz eğer kullanım dışı gözüküyorsa, telefonun bataryasını tamamiyle boşaltın. boşaldığından emin olmak için arada sırada power düğmesine basılı tutun ki bişi kalmasın bataryada. daha sonra şarza takın ( bu işlemi gece yapın ki sabaha kadar şarzda kalsın ) ama şarzdayken telefonu hiç kullanmayın, bırakın oyle kalsın.

aynı sorundan muzdariptim, yabancı forumda okuduğum bu yöntemi denedim ve sabah telefonu kontrol ettiğimde wi-fi'm geri gelmişti !!!

bence bir deneyin. buzluğa sokmaktan daha mantıklı bir çözüm ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
biraz hortlatmış olacağım ama arama motorları aracılığıyla burayı okuyanlar icin aydınlatıcı bir cevap yazmak istedim. 4 ve 4s cihazınız varsa ve wireless problemleri can sıkıcı olmaya basladıysa usenmeden garantisi varsa garantiye gonderin ben de birebir cihaz degisimi yaptılar (4s16gb) garantisi yok ise ... :/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben almanya ya göndereceğim türkiye de de veriyorlarmı yenisini

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar sorun kronik ben apple destekle konuştum bazı 4 ve 4slerin bazılarında bu sorun oluyormuş garanti varsa verin değişim yapsınlar boşa tamir ettirmeyin bir kaç ay sonra yine bozulacaktır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Iphone iyi bir marka diye kullaniyoruz ama herşeyi sorunnnnnnn!!!!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bizede de 2 tane 4s 1tane iPad 1 , 1 tanede iPad 2 var evde 4 portlu Wi-Fi kullanıyoruz ama o 1 tane 4s Hariç ayni anda bağlandığımızda veya Microsoft tabanlı laptop ile bağlandığımızda herhangi bir sorun yok lakin 2. 4s ile bağlantıya geçerse hepimizin Wi-Fi si ayni anda kesiliyor deneye deneye sorunun 1 tane iPhone 4s ten dolayı kaynaklandığını keşfettik ! Mecburen o 4s ile evde bağlanmamayı tercih ediyoruz Kastettiğim telefonun ayarlarına vs baktık bu frekans karışıklığına neden olacan ayarı bulamadık ne yapılabilir önerilerilerinize açığım çöpe atmak dışında , ayrıca tüm cihazlarda Wi-Fi dahil en son güncellemeler yüklü durumda bunuda belirteyim şimdiden teşekkürler

Demirr1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ağ ayarlarını sıfırlamayı dene istersen arada işe ayırıyor. Yani ben yaptım oldu birkaç kere...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim iphone 4s 32gb telefonum var . bu sabah açtığımda wifi yi açmadı gri oldu . internette buzdolabına koyma olayları var onları denedim ama olmadı . yazılımsal olabilir mi ? Apple destek bana yazılımsal olabileceği sürümünü yükseltirsen düzebileceğini söyledi . İOS 8.1.4 nasıl bilgilendirin lütfen ve bu olayları nasıl çözdünüz * lütfen...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iPhone 4s kronik sorunu... hep wifi sorunu olmuştur... çözümü yok...