Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
one x 4.2.2 ve sense 5 güncellemesinden sonra çok güzel oldu. Etrafında one x i olan arkadaşın varsa kurcala biraz gerçekten güzel. One x kötü 4s al diyen arkaşlara lafım yok. Ama çoğunun yeni güncellenmiş halini görmediklerini düşünüyorum. Ayrıca tegra 3 olsa bile nvidia oyunları tegra optimizasyonlu yapmak için çok uğraşıyor. Ben one x öneririm. Ama sen git bieyerde bul kurcala. ekran boyutları işletim sistemleri tamamen farklı. ayrıca iphone marka değeride yüksek eğer telefonla daha çok dikkat çekmek istersen ip4s ide alabilirsin
Bende iphone 4 16 gb var. Bana artık yetmiyor. Yetmiyor derken ios 7 ile biraz yavaşladı ve şarjı çabuk bitmeye başladı. 4ü satıp üstüne 200-250 lira koyup yeni telefon almayı düşünüyorum. Sahibinden.com da baktım aklıma bunlar yattı ama başka öneridede bulunursanız sewinirim.
iphone 4ün ile gm discovery'nin 16gb lik versiyonununun sıfırıyla kafa kafaya takas edebirsin bence.
üst sınıf bir cihaz istersen bütçeyi 2 katına arttırıp lg g2 öneririm.
ben iphone 4s ve lg g2 sahibiyim iki cihazıda gönül rahatlığı ile alabilirsin 4s ios 7 güncellemesinden sonra akıcılığını ve stabilitesini kaybetmedi lg g2 dersek açıklamaya gerek bile yok en iyi telefonlar arasında fiyatıda diğer markalara göre oldukça uygun.