iPhone 4s veya iPhone 5

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Aralarında ciddi fark var. Yok demeyin. Bir çok test yazılım sonucunu inceledim. hepsinde fark var hayli. Ayrıca iphone 5 te renkler daha iyi. Kırmızı daha bi kırmızı yani. Canlı. bende iphone5 var. birçok kişide 4s var. 4s almak mantıksızlık olur bence
Tabiki sentetik testlerde fark olacak. Lakin son kullanıcı deneyiminde fark görülmeyecek kadar düşük.Eğer tr garantili alacaksanız 2200 civarı vermek boşa derim ben. Ama yurtdışından alınacaksa tercihim benimde 5 olurdu.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Bizim arkadaşın siyah renkteki iphone5'ine göz attım da hiç hoşuma gitmedi nedense :) boyuna uzatmışlar ama genişliği küçük geldi bana. Genişliğini de biraz artırsalarmış o zaman daha iyi olurmuş.

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bizim arkadaşın siyah renkteki iphone5'ine göz attım da hiç hoşuma gitmedi nedense :) boyuna uzatmışlar ama genişliği küçük geldi bana. Genişliğini de biraz artırsalarmış o zaman daha iyi olurmuş.
iphone 5 alacaksan eğer beyaz alacaksın zaten :D

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu algıyı anlamış değilim :) siyah olunca telefon kendini göstermiyor bence. 10 defa daha telefon alsam siyah almam.
mor alırım siyah gene almam :D
Yok ben sadece iphone 5 için konusuyorum yoksa bende telefonda beyazın asaletine inanan bir insanım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadasım baska telefonlar ile kıyaslama yapmak istesen anlarım ama suan bence ne yapacagın belli zaten...kısa surelı tlf degıstıren bırı olmadıgında bellı :) sen alacaksın ıphone 5 ını uzun sure kullanacaksın...teknolojı hergun ılerlemekte ve bundan bır yıl sonra sen zaten yenılıklerı yenı oyunları uyg yuklıyecegın ıcın 4s ıslemcısı rami bellı bır sure sonraa sana yeterlı olmayacak... tabı 5 aldıgında bundan 2 3 yıl sonra ondada bu sıkıntılar oalcak ama sen en azından uzun sure kullanmıs olacaksın...hıc dusunmee o paraya degerrr al 5 ını hayırlı olsun

Night Mare

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana kalırsa bence iPhone 5 alın bende şuan var ondan giriyorum foruma gayet memnunum... Saygılar.

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
arkadasım baska telefonlar ile kıyaslama yapmak istesen anlarım ama suan bence ne yapacagın belli zaten...kısa surelı tlf degıstıren bırı olmadıgında bellı :) sen alacaksın ıphone 5 ını uzun sure kullanacaksın...teknolojı hergun ılerlemekte ve bundan bır yıl sonra sen zaten yenılıklerı yenı oyunları uyg yuklıyecegın ıcın 4s ıslemcısı rami bellı bır sure sonraa sana yeterlı olmayacak... tabı 5 aldıgında bundan 2 3 yıl sonra ondada bu sıkıntılar oalcak ama sen en azından uzun sure kullanmıs olacaksın...hıc dusunmee o paraya degerrr al 5 ını hayırlı olsun

Bende öyle düşünüyorum. Kararımı verdim. Şimdi yurtdışından alma fırsatımı kullansam mı kullanmasam mı ikilemindeyim sadece. Onun haricinde karar konusunda hiç bi sıkıntım kalmadı.
Bana kalırsa bence iPhone 5 alın bende şuan var ondan giriyorum foruma gayet memnunum... Saygılar.

Bende öyle yapacağım hocam :)

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
4S sizi en az iki sene daha idare eder. hiç bir şey bilmiyorsanız basit matematik hesabı yapın. İphone 5 ile gelen İOS 6 güncellemesi kısıtlı da olsa üçüncü jenerasyon olan 3GS'ye geldi. 4S, beşinci jenerasyon ve seni rahat bir şekilde 2-3 yıl idare eder.

4S kullanıcısıyım ve bana göre Apple en iyi telefonu hala 4S'tir. Steve Jobs'ın son ürünü olması da ayrıdır.

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu kadar tartışıldı,hepiniz yardımcı olmak için nacizane düşüncelerinizi üşenmeden benimle paylaştınız,sağolun ama bu aralar xperia z kafamı çok bulandırmaya başladı. iPad'im var dolayısıyla farklı bir macera arıyorum. Sizce Sony Xperia Z alsam üzülür müyüm? Bekleyeyim mi sizce?

sesu12

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bu kadar tartışıldı,hepiniz yardımcı olmak için nacizane düşüncelerinizi üşenmeden benimle paylaştınız,sağolun ama bu aralar xperia z kafamı çok bulandırmaya başladı. iPad'im var dolayısıyla farklı bir macera arıyorum. Sizce Sony Xperia Z alsam üzülür müyüm? Bekleyeyim mi sizce?
Nexus 4'de iyi telefondur

velespit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

la olum okadar iphone dedin simdi ne diyosun ipad inle iphone u kullanabilecekken senkron halinde gelmiş dandroid diyosun git iphone 5 al :)

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
la olum okadar iphone dedin simdi ne diyosun ipad inle iphone u kullanabilecekken senkron halinde gelmiş dandroid diyosun git iphone 5 al :)

Ahaha hocam ne bileyim xperia z tasarım olarak hoşuma gitti bi görmekte fayda var diyorum. Yok halen öncelikte iPhone

velespit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia z alirsin birkac ay sonra yeni model cikar sonra bakarsin ki sony senin telefona guncelleme vermiyor, misal galaxy s2 de adamlar bir jb icin ne kadar bekledi. Bunun aynisi sony dede oluyor. Ha dersinki bunlar benim icin onemli degil al gec :)