• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Iphone 4s ve gm discovery

emre2535

Asistan
1.5 senedir discovery kullanıyorum. discovery i sizce iphone 4s le degiştirsem artı ve eksi yönleri ne olur. İnternet oyun programlar wifi ve şebeke çekim gücü olarak sizce hangi cihaz daha iyidir. ( not: hiç iphone kullanmadım)

1,5 senedir discovery mi kullanıyorsun ? telefon zaten 2013 haziranda duyuruldu nasıl oluyor o ? :)

eğer düz kullanıcı isen iphone iyidir
fakat biraz telefonu karıştırmayı seviyorum kafana göre özelleştirme yapmak istiyorsan androidden şaşma

Bence değiştir İphone 4s iyidir. son güncelleme ile ios 7 de gayet düzgün ve stabil. ,

Telefon çıkalı 1.5 sene olmadı :D bende discovey kullanıyorum. 4 ten kat kat iyi diyebilirim. Ama 4s nasıl bilmiyorum.

4S'te 5'teki her şey var. Sadece ekranı 0.5 inç ekranı daha küçük. De-ğiş-tir!!

iPhone 4s yakında öyle bir kasacak ki... sakın geçme o geleceğin çöpü ömrü en fazla IOS 8 çıkana kadar...

1.5 senedir discovery kullanıyorum. discovery i sizce iphone 4s le degiştirsem artı ve eksi yönleri ne olur. İnternet oyun programlar wifi ve şebeke çekim gücü olarak sizce hangi cihaz daha iyidir. ( not: hiç iphone kullanmadım)

Bedavaysa takassa gözün kapalı değiştir. Ama para ödeyeceksen boşuna değiştirme çok küçük gelebilir bide

Apple iOS sürümlerini güncel iPhone'lar için veriyor. iPhone 6 çıkacak ve 4S eskiyecek. Bence değiştirme. Ayrıca ekran minicik :/

4s eskıyecek diyen arkadaş eski meskı suan bir çok androıdten daha stabil çalışıyor onu napacan malzeme kalitesi iyi os iyi é daha ne istiyorsun dıscovery mi alsa iyi yanı Apple la Gm karsılastıralacak bi firma değil ki zaten görüyoruz karsılastırılsa bile 3yıl önceki cıhazıyla karsılastırılıyor anca