Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim ıphone 4s telefonum suya düştü çıkardım hemen silkeledim bütün suyu kuruttum kendimce peçetelerle ve kurutma makinesiyle telefon açıktı zaten ve kapanmadı sadece sıkıntı ses açıp kapama düğmesinde ve video izlerken ses çıkarmıyordu bu kadar teknik servise götürdüm ve 25 tl masrafla çalıştırdılar şu an bir sıkıntı yok gayet güzel çalışıyor ve 2 senedir bu telefonu kullanıyorum çokta memnunum...
yardımcı olabilmişimdir umarım
arkadaşlar benimde ıphone 4 üm yaklasık 1 hafta önce suya düüştü. hemen aldık ve piribcin içime koyduk 3-4 gün bekledik çalışmadı. bende sonra son şansım olarak şarja takmayı denedim ama tık yok. sonra bilgisayardan itunese bağlayım belki bağlanır dedim. bağlayıp üstte açma-kapama tuşuna basınca apple ışığı yanıyor sönüyor. ne yamam gerekiyor lütfen yardımcı olun. servis en az 500 tl ister diyorlar. servise vermekten başka seçeneğim yok mu?
arkadaşlar
telefon suya düştü açılmıyor. itunes açıkken bilgisayara bağladığımda, ekranda kablo ile itunes'a bağla simgesi çıkıyor. itunes kurtarma modunda iphone buluyor. yazılımı internetten bulup yüklemeye başlarken telefonu kapatıp açıyor. ama aynı ekran geliyor ve bilinmeyen bir sorun oldu diyerek yazılımı yükleyemiyor. yapabileceğim farklı bir şey var mı?
home ve power tuşuna aynı anda basmamla da herhangi bir şey olmuyor