iPhone 4S Ses Sorunu

ynsmrtpc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar telefonumda bazen ses simgesi gidiyor ve ses çıkmıyor, müzik dinlerken video fln izlerken ses çıkmıyor fakat biri aradığında ses geliyor telefoncuya gittiğimde sorun yazılımsal dedi yeniden yazılım yükledim ama düzelmedi aynı sorun devam ediyor ios 8.4.1 yüklü şuanda telefonda ios 8 e geçtiğimden beri aynı sorun var yardımcı olursanız sevinirim resimleri koyucam aşşağıya

http://i.hizliresim.com/N42P5O.png bu normal hali ses geliyor böyleyken

http://i.hizliresim.com/ylpgy0.pngburda da ses simgesi kaybolan hali ne yaparsam yapim geri gelmiyor

çözümü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.

Danpple

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayarlar kısmında zil sesi bölümünde ayarı oynnattığınızda ses geliyorsa (bunu denetim merkezindeki ses ayarı gidiyorsa deneyin) hoparlör bozuk değildir. Denetim merkezindeki ses kaydıracı kaybolunca kulaklığı takıp herhangi bir müzik açın ve kulaklığı jacktan çıkarın. Jack girişindeki kiri ve tozu temizleyin. Telefonunuzun güncel yazılımda olduğuna emin olun. Eğer bu çözümler işe yaramadıysa, garantiniz devam ediyorsa Apple store a götürmeniz.

ynsmrtpc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kulaklığı takınca hiç bi sorun yok müzik dinleyebiliyorum ses geliyor kulaklık girişi ve şarj yerinin temizliğini yaptırmıştım telefon zaten son sürümde ses simgesi kaybolduğunda ayarlardan zil sesi seçince ses geliyor fakat müzik sesi gelmiyor garantisi devam etmiyor bitti garantisi

Danpple

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kulaklığı takınca hiç bi sorun yok müzik dinleyebiliyorum ses geliyor kulaklık girişi ve şarj yerinin temizliğini yaptırmıştım telefon zaten son sürümde ses simgesi kaybolduğunda ayarlardan zil sesi seçince ses geliyor fakat müzik sesi gelmiyor garantisi devam etmiyor bitti garantisi

Zil sesi kısmındaki kaydıracı oynatınca ses geliyorsa hoparlör de bir sorun yok demektir. Diğer bir ihtimalle yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum.

tylerdurden55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güveniir servislerden birine emanet et bence netten araştır çok firma var