Asteriks
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
İphone 4S 8 GB önerir misiniz ?
8 GB yetiyor mu ?
Ara yüzünü beğeniyor musunuz ?
8 GB yetiyor mu ?
Konuyu dağıttığım için özür dilerim Espi 4.3 almadımı hala bugün 2013 Xperialarına gelmiş diye bir haber vardı bakamadım geldi mi?iPhone'un ne zamandan beri arayüzü var? :mrgreen:
8 GB nin 6 sını kullanıyorsun 10-15 foto çeksen 3-4 tanede oyun yüklesen 5 GB oluyor zaten yetmez tabi arayüzü "Slide to Unlock" tan ibaret
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Konuyu dağıttığım için özür dilerim Espi 4.3 almadımı hala bugün 2013 Xperialarına gelmiş diye bir haber vardı bakamadım geldi mi?
Bu Sony adamın küfür lügatını genişletir ama şık ve kaliteli cihazlar üretiyor her anlamda birde destek verse cihazına süper olacakda...Yok usta sadece Z serisine geldi. O da zaten daha Türkiye gelmedi . Benim tel de bu ay içinde alacak yazıyor sonynin sitesinde bakalım hayırlısı![]()
Iphone 5 ile 4s arasında 300 TL gibi bir fark var aklını kullan dostum İphone 5 alİphone 4S 8 GB önerir misiniz ?
8 GB yetiyor mu ?
Bu Sony adamın küfür lügatını genişletir ama şık ve kaliteli cihazlar üretiyor her anlamda birde destek verse cihazına süper olacakda...
Kaliteli ama şık değil LG G2 gibi ince tasarımla gelse kimse sonyden vaz geçmez. Yemin ederim çerçevelerden 4 ıch Iphone çıkarBu Sony adamın küfür lügatını genişletir ama şık ve kaliteli cihazlar üretiyor her anlamda birde destek verse cihazına süper olacakda...
Kaliteli ama şık değil LG G2 gibi ince tasarımla gelse kimse sonyden vaz geçmez. Yemin ederim çerçevelerden 4 ıch Iphone çıkar
kaliteli ama şik değil ben fan değilim göz var hizan var doğru neyse ben onu bilirimşık değil? Sony? Hahaha :d g2 şık sony şık değil öyle mi? :d neyse konu iyice dağılacak boş yere tartışmanın bir alemi yok. Bilen biliyor zaten.
Iyi forumlar..
WP8 mi siz gerçekten iy imisiniz ? WP8 e verilen para çöpe atılanla aynı anlamı taşır.Kesinlikle yetmez. Ayrıca 4S te eskimeye başladı. Stabilite istiyorsanız bütçenize uygun WP8 telefon alabilirsiniz.
1.500 lira altına Android de aynı anlamı taşıyor bana göre.WP8 mi siz gerçekten iy imisiniz ? WP8 e verilen para çöpe atılanla aynı anlamı taşır.
kaliteli ama şik değil ben fan değilim göz var hizan var doğru neyse ben onu bilirim
WP8 mi siz gerçekten iy imisiniz ? WP8 e verilen para çöpe atılanla aynı anlamı taşır.
göz var hizan var değil göz var izan var olucakkaliteli ama şik değil ben fan değilim göz var hizan var doğru neyse ben onu bilirim
WP8 mi siz gerçekten iy imisiniz ? WP8 e verilen para çöpe atılanla aynı anlamı taşır.
Bir harfe fazla basılmış göz çıkarmazgöz var hizan var değil göz var izan var olucak![]()
bu arada alabilirsen ip5 al ve oyun oynarım dersen 32 gbtan aşağı alma eğer ip5e bütçen yetmezse iphone 4sde app storedaki her uygulamayı çalıştırır ve gayet akıcı çalışıyor
1.Hangi Wp8 de mutlu olabilirsin ?Fan değilim diyene bak arkadaş ya
Evet bilader kimin fan olup olmadığı belli oluyor zaten sen merak etme. Evet göz var doğrusun bilen biliyor![]()
G2 çok şık, en şık tamam kabul. Artık uzamasın.
İyi forumlar..
Gelin anket yapalım forumda LG G2 Mİ Sony xperia Z1 Mi ? Açık ve net Z1 ağırlıkta çıkarsa foruma bir daha ayak basmam ama G2 çıkarsa siz ne yaparsınız bilemem.Fan değilim diyene bak arkadaş ya
Evet bilader kimin fan olup olmadığı belli oluyor zaten sen merak etme. Evet göz var doğrusun bilen biliyor![]()
G2 çok şık, en şık tamam kabul. Artık uzamasın.
İyi forumlar..