İphone 4S öneriri misiniz ?

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İphone 4S 8 GB önerir misiniz ?
8 GB yetiyor mu ?
Ara yüzünü beğeniyor musunuz ?

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
iPhone'un ne zamandan beri arayüzü var? :mrgreen:

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
8 GB nin 6 sını kullanıyorsun 10-15 foto çeksen 3-4 tanede oyun yüklesen 5 GB oluyor zaten yetmez tabi arayüzü "Slide to Unlock" tan ibaret:D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

iPhone'un ne zamandan beri arayüzü var? :mrgreen:
Konuyu dağıttığım için özür dilerim Espi 4.3 almadımı hala bugün 2013 Xperialarına gelmiş diye bir haber vardı bakamadım geldi mi?

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
8 GB nin 6 sını kullanıyorsun 10-15 foto çeksen 3-4 tanede oyun yüklesen 5 GB oluyor zaten yetmez tabi arayüzü "Slide to Unlock" tan ibaret:D

Konuyu dağıttığım için özür dilerim Espi 4.3 almadımı hala bugün 2013 Xperialarına gelmiş diye bir haber vardı bakamadım geldi mi?

Yok usta sadece Z serisine geldi. O da zaten daha Türkiye gelmedi . Benim tel de bu ay içinde alacak yazıyor sonynin sitesinde bakalım hayırlısı :)

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Kesinlikle yetmez. Ayrıca 4S te eskimeye başladı. Stabilite istiyorsanız bütçenize uygun WP8 telefon alabilirsiniz.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yok usta sadece Z serisine geldi. O da zaten daha Türkiye gelmedi . Benim tel de bu ay içinde alacak yazıyor sonynin sitesinde bakalım hayırlısı :)
Bu Sony adamın küfür lügatını genişletir ama şık ve kaliteli cihazlar üretiyor her anlamda birde destek verse cihazına süper olacakda...

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Bu Sony adamın küfür lügatını genişletir ama şık ve kaliteli cihazlar üretiyor her anlamda birde destek verse cihazına süper olacakda...

Aynen öyle tek kusuru destek. Biraz arkasında dursa ah işte...
Haa zaten eğer o 4.3 sitede yazdığı gibi bu yıl bitmeden gelmezse küfür lugatımı öyle bir genişletecem ki abooov :D hadi baham sony 31/12/13 23:59' a kadar vaktin var ;) [MENTION=382185]selcukpnar[/MENTION] senin soruya cevap vermedik arada kaynadı iyi mi :D
iPhone 4s şu zamandan sonra alınmaz. Başka telefonlara yönel.

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Kaliteli ama şık değil LG G2 gibi ince tasarımla gelse kimse sonyden vaz geçmez. Yemin ederim çerçevelerden 4 ıch Iphone çıkar

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Kaliteli ama şık değil LG G2 gibi ince tasarımla gelse kimse sonyden vaz geçmez. Yemin ederim çerçevelerden 4 ıch Iphone çıkar

Şık değil? Sony? Hahaha :D G2 şık sony şık değil öyle mi? :D Neyse konu iyice dağılacak boş yere tartışmanın bir alemi yok. Bilen biliyor zaten.
İyi forumlar..

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
şık değil? Sony? Hahaha :d g2 şık sony şık değil öyle mi? :d neyse konu iyice dağılacak boş yere tartışmanın bir alemi yok. Bilen biliyor zaten.
Iyi forumlar..
kaliteli ama şik değil ben fan değilim göz var hizan var doğru neyse ben onu bilirim

Kesinlikle yetmez. Ayrıca 4S te eskimeye başladı. Stabilite istiyorsanız bütçenize uygun WP8 telefon alabilirsiniz.
WP8 mi siz gerçekten iy imisiniz ? WP8 e verilen para çöpe atılanla aynı anlamı taşır.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
kaliteli ama şik değil ben fan değilim göz var hizan var doğru neyse ben onu bilirim

WP8 mi siz gerçekten iy imisiniz ? WP8 e verilen para çöpe atılanla aynı anlamı taşır.

Fan değilim diyene bak arkadaş ya :)
Evet bilader kimin fan olup olmadığı belli oluyor zaten sen merak etme. Evet göz var doğrusun bilen biliyor :)
G2 çok şık, en şık tamam kabul. Artık uzamasın.
İyi forumlar..

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3

göz var hizan var değil göz var izan var olucak :)
bu arada alabilirsen ip5 al ve oyun oynarım dersen 32 gbtan aşağı alma eğer ip5e bütçen yetmezse iphone 4sde app storedaki her uygulamayı çalıştırır ve gayet akıcı çalışıyor

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
göz var hizan var değil göz var izan var olucak :)
bu arada alabilirsen ip5 al ve oyun oynarım dersen 32 gbtan aşağı alma eğer ip5e bütçen yetmezse iphone 4sde app storedaki her uygulamayı çalıştırır ve gayet akıcı çalışıyor
Bir harfe fazla basılmış göz çıkarmaz :D

Evet bilader kimin fan olup olmadığı belli oluyor zaten sen merak etme. Evet göz var doğrusun bilen biliyor :)
İyi forumlar..
1.Hangi Wp8 de mutlu olabilirsin ?
2.Evet LG G2 kullanıyorum.Sony nin cihazları kaliteli ince arkadan ve yandan bakıldığında bunlar doğru ama esas noktaya ön panele baktığımızda çerçevelerden yeni bir cihaz üretebilir ekranına bakarak renkleri gözünüzü bozabilir[Mübağla] soluk bu bir gerçek .

İyi forumlar..
Gelin anket yapalım forumda LG G2 Mİ Sony xperia Z1 Mi ? Açık ve net Z1 ağırlıkta çıkarsa foruma bir daha ayak basmam ama G2 çıkarsa siz ne yaparsınız bilemem.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
iPhone 4S ve üstü alınabilir. Apple ın sonsuz stabilitesi ve güncellemesine güvenin boşa çıkarmaz güveninizi. Ancak 4S in 8 GB ı size yeterli olmayabilir şöyle ki geniş bir müzik ve fotoğraf arşivinizle beraber 2 3 adet kaliteli oyunlar oynuyorsanız yetmez. Ben daha düzgün daha sade kullanırım diyosanız alabilirsiniz ama 4S 8GB almadan önce o fiyat aralığındaki diğer telefonlarada bakın derim.