İphone 4s mi yoksa HTC one x mi ? Siz olsaydınız hangisini alırdınız ve neden ?

debir

Asistan
Reaksiyon puanı
2
one x alırdım (ikisi arasından) iphone 4s herkeste görür oldum sıkıldım artık...:mrgreen:

şaka bir yana tasarım olarak htc one x çok beğendim o günden beridir one x hayranıyım... yakında one x+ sahibi olacağım...

akıllı telefonlarda ekranın büyük olması avantaj, 4s çok küçük kalıyor artık

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben one x derim çünkü kamera hız ekran özellik bakımından daha iyi iphone bence tutkunları ve uygulama zenginliği bakımından alıyorlar onun dışında iphone hiç bir özelliği yok eğer uygulamaları pek takmıyorsan htc one x al ama htc one x plus çıkacak biraz bekle derim

muratpinar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Htc one x+ ı bekleye bekleye bi hal kaldım

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bangır bangır bağırılıyor 2 si de farklı platform biri iOS diğeri Android sistem gereksinimleri farklı bana kalırsa iphone 4s kafadan 3 yıl daha götürür çünkü arkadaşım iphone 3gs kullanıyor hala yağ gibi iOS 6 olmasına rağmen. Ancak android telefonlarda öyle değil one x aldın 2-3 yıl sonra güncelleme verecegi ne malum verse bile iOS gibi akıp gidebilecek mi veya iphone 3gs gibi 4-5 yıl sonra aynı verimi alabilecek misin böyle düşünürsen iphone 4s ancak HTC One X donanım olarak çok başarılı + JB ile mükemmel oluyor . One X ekran olarak daha iyi bir deneyim sunuyor .Pratiklik yumuşaklık bakımından her ne kadar 4S olsa da One X donanım olarak muhteşem :)

One X + yı bekleme bana kalırsa bekle bekle nereye kadar derim ben :)

$ervante$

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bangır bangır bağırılıyor 2 si de farklı platform biri iOS diğeri Android sistem gereksinimleri farklı bana kalırsa iphone 4s kafadan 3 yıl daha götürür çünkü arkadaşım iphone 3gs kullanıyor hala yağ gibi iOS 6 olmasına rağmen. Ancak android telefonlarda öyle değil one x aldın 2-3 yıl sonra güncelleme verecegi ne malum verse bile iOS gibi akıp gidebilecek mi veya iphone 3gs gibi 4-5 yıl sonra aynı verimi alabilecek misin böyle düşünürsen iphone 4s ancak HTC One X donanım olarak çok başarılı + JB ile mükemmel oluyor . One X ekran olarak daha iyi bir deneyim sunuyor .Pratiklik yumuşaklık bakımından her ne kadar 4S olsa da One X donanım olarak muhteşem :)

One X + yı bekleme bana kalırsa bekle bekle nereye kadar derim ben :)
Oyun bakımında 4s in kastığı oyun varmıdır bilmiyorum yani herşey donanım değil ama 4.1.1 ile One X kendine gelmiş diyorlardı

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Oyun bakımında 4s in kastığı oyun varmıdır bilmiyorum yani herşey donanım değil ama 4.1.1 ile One X kendine gelmiş diyorlardı

Evet 4.1.1 ile S3 ü solluyor testlerde ,haklısınız iphone 3gs bile günümüzün oyunlarını rahatlıkta oynatabiliyor iphone 4 te aynı şekilde

sinanakyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben one x ile 4s in kamerasını karşılaştırdım da 4s daha iyi one x kullanıcısı olarak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Apple dünya devi olarak tabikide İphone 4s hem tasarım hem donanım
applenin bu güne kadar cıkardıgı tlf belli 2g 3g 3g s 4 4s ve 5 bi yünden üzel üretim tarzında bir tlf alıcaksın

htcyi saymakla bitirenem bir düzen tutturamıyor

4s kulanıcı olarak 4s diyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben 4s kullanıcısı olarak kesinlikle one x diyorum cihazımı satışa çıkardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aplle dünya deviymiş zaten htc de çorap markasıydı araştır bakalım hangisinin geçmişi daha iyi...
iphone 5 i s3 bile devirirken sen çıkmış 4s ile one x i karşılaştırıyorsun ....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tabikide one x bi araştırın özelliklere bakın hatta imkan varsa one x + al derim one i 2 ye 4s i 5 e katlar