muratpinar
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Görüşlerinizi bekliyorum ?
Oyun bakımında 4s in kastığı oyun varmıdır bilmiyorum yani herşey donanım değil ama 4.1.1 ile One X kendine gelmiş diyorlardıbangır bangır bağırılıyor 2 si de farklı platform biri iOS diğeri Android sistem gereksinimleri farklı bana kalırsa iphone 4s kafadan 3 yıl daha götürür çünkü arkadaşım iphone 3gs kullanıyor hala yağ gibi iOS 6 olmasına rağmen. Ancak android telefonlarda öyle değil one x aldın 2-3 yıl sonra güncelleme verecegi ne malum verse bile iOS gibi akıp gidebilecek mi veya iphone 3gs gibi 4-5 yıl sonra aynı verimi alabilecek misin böyle düşünürsen iphone 4s ancak HTC One X donanım olarak çok başarılı + JB ile mükemmel oluyor . One X ekran olarak daha iyi bir deneyim sunuyor .Pratiklik yumuşaklık bakımından her ne kadar 4S olsa da One X donanım olarak muhteşem![]()
One X + yı bekleme bana kalırsa bekle bekle nereye kadar derim ben![]()
Oyun bakımında 4s in kastığı oyun varmıdır bilmiyorum yani herşey donanım değil ama 4.1.1 ile One X kendine gelmiş diyorlardı
Evet One X JB ile uçtu.Oyun bakımında 4s in kastığı oyun varmıdır bilmiyorum yani herşey donanım değil ama 4.1.1 ile One X kendine gelmiş diyorlardı