İphone 4s mi samsung galaxy s4 minimi

Berkdelikanli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunlari biliyorum ilk Android telefonun HTC sensation di o zaman aynı şimdi htc one ve s4 olduğu gibi sensation ve s2 vardı. Aslında ben olsam bende htc one alırım çünkü değişiklik arayan biri değilim rom atmam bencede htc one alsın o sadece s4 alabilirim dediği için alsın dedim ben. birde rom - root işini seviyorsa alabilir diye düşündüm ama ne olduğunu bilmiyormus. onun dışında HTC one daha iyi

Ne olduğunu söyleseniz bari :)

cocuklukhali

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bak aynı şeyi ben de yaşadım gittim sensation aldım. Şimdiki aklım olsa s2 alırdım belki sen de böyle düşünüyorsundur. HTC'nin ics yazılımı telefonu batırdı malesef gittik o kadar rom yükledik, ram'i az geldi swap yaptık anca bir şeye benzedi. Ama şimdi One aldım ve şimdiki aklım olsa yine one alırım :D

Aynen öyle düşündüm s2 hala güncelleme alıyor :) Demek ki HTC akillanmis :D

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ne olduğunu söyleseniz bari :)

Telefonun içindeki yazılımı değiştirme şansın oluyor. Stock Android yüklemesi yapabiliyorsun ya da kendi yazılımının daha iyi bir halini yükleyebiliyorsun, veya tamamen başka bir telefonun yazılımını yüklüyorsun ama tabi ki o telefondaki gibi olmuyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aynen öyle düşündüm s2 hala güncelleme alıyor :) Demek ki HTC akillanmis :D

Evet ortada yapılan bir sürü iyi değişiklik var ve hak etti paramı. S4 almayı düşünüyordum çıkmadan önce bak Allah seni inandırsın ama ha s3 ha s4 diye düşündüm. Kötü tasarım yine tekrar edildi üstüne üstlük beklediğim gibi bir yazılım da çıkmadı hala rezalet ha ben cyanogemod kurup kullancaktım kafamda o vardı ama Sense 5 sırf One almak için yeterli bi sebep cidden yapmış adamlar şimdiye kadar akılları nerdeydi de o ağır sense 3 ve 4'ü yaptılar anlamadım. Bi de HTC'ye bakıyorsun ha One x ha One diyeni Allah çarpar :D

Berkdelikanli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun içindeki yazılımı değiştirme şansın oluyor. Stock Android yüklemesi yapabiliyorsun ya da kendi yazılımının daha iyi bir halini yükleyebiliyorsun, veya tamamen başka bir telefonun yazılımını yüklüyorsun ama tabi ki o telefondaki gibi olmuyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Evet ortada yapılan bir sürü iyi değişiklik var ve hak etti paramı. S4 almayı düşünüyordum çıkmadan önce bak Allah seni inandırsın ama ha s3 ha s4 diye düşündüm. Kötü tasarım yine tekrar edildi üstüne üstlük beklediğim gibi bir yazılım da çıkmadı hala rezalet ha ben cyanogemod kurup kullancaktım kafamda o vardı ama Sense 5 sırf One almak için yeterli bi sebep cidden yapmış adamlar şimdiye kadar akılları nerdeydi de o ağır sense 3 ve 4'ü yaptılar anlamadım. Bi de HTC'ye bakıyorsun ha One x ha One diyeni Allah çarpar :D
Htc one mini nasıl ?

Reaksiyon puanı
1
3 senedir iphone kullanıyorum
andiroid sistem olarak güçlü gözükebilir
fakat iphone'u güçlü yapan ios
kullanışı basit ve akıcı
sıfırı 1600 civarında 2. eli 1000 ila 1200
karar senin

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iOS 7 güncellemesine az kaldı. Arayüzü falan bir incele videolarla Android'e geçip pişman olursun S3'le.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende ıphone 4 ve 4s arasında kaldım bılıyorum 4s daha iyi ama onu alailecek durumun yok pek ıphone 4 u alabılırım ama almısken bıraz daha bekleyip 4s ı de alabılırım siz de 4s kulanıyormuşsunuz bana biraz yardımcı olabilirmisiniz memnun musunuz ? ne gıbı + ları - lerı var yardımcı olursanız sevınırım...

s7e7v7e7n7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam apple dan sasmayacaksın telefoncu arkadasımın yanına hergun gıderım samsungun amoled ekranları cok pahallı eger kırarsan iphnede ole bır durum soz konusu deıl ben apple derım kullanıs kolaylıgından ve saglamlık acısından

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben internet için ve müüzik için istiyorum ıphoneda bluetooth yok o beni düşündürüyor çok kararsızım s4 miniimi 4s mi ıphone çok clas telefon cezbediyor beni ama müzik falan atması zor sizce hangisi iyi ıphone direk müzik indirebilirmiyim ve uygulamaların ücretleride önemli çoğu sey paralı dıyorlar sizce hangisi beni için tek sorun bluetooth olmaması ve uygulamalar ne alemde

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben internet için ve müüzik için istiyorum ıphoneda bluetooth yok o beni düşündürüyor çok kararsızım s4 miniimi 4s mi ıphone çok clas telefon cezbediyor beni ama müzik falan atması zor sizce hangisi iyi ıphone direk müzik indirebilirmiyim ve uygulamaların ücretleride önemli çoğu sey paralı dıyorlar sizce hangisi beni için tek sorun bluetooth olmaması ve uygulamalar ne alemde ve tabi ios 7 süper bişey benim evimde net yok cebimde olsun istiyorum telefon alıncada uzun gıtsın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphon 4 mü yoksa s3 yada s3 mü bü üçü arsında takıl kaldım cvp beliorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Google play storeda olup App Storda olmayan oyunlar var mı?

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
İPhone 4s i öneririm

Bu 2 cihaz arasından birini almak istiyorsa bende iPhone 4S i öneriyorum fakat 4S 1500 1600 TL civarlarında o fiyata S4 mini den daha iyi cihazlar var onlarıda bir değerlendirmeli diyorum.

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bu 2 cihaz arasından birini almak istiyorsa bende iPhone 4S i öneriyorum fakat 4S 1500 1600 TL civarlarında o fiyata S4 mini den daha iyi cihazlar var onlarıda bir değerlendirmeli diyorum.

1600 e s4 bile var niye mini si ile ugrassin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben samasung galxy s4 mini çünkü iphonede blututu kullanamıyosun müzik atamıyasun itunes programı gerekli kısacası iphone güvenli bi telefon ama çok güvenli hiçbir şey yapamıyosun benim ıphone 4s ımım vardı onu sattım samasung galagxy s4 mini aldım

kralcapan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone 4 ümle 2,5 yıl devirdim çok memnunum sipariş verdim iPhone 5 beyaz a geçecem temiz cihaz bekliyorum iPhone dan şaşma birader benden söylemesi samsung U alırsın sonra kasar çöpe atasın gelir iPhone da son işletim sistemini kullanmaya devam edersin