iPhone 4s mesaj ve whatsapp sorunu Yardim

backspace951

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam Arkadaslar telefona mesaj geldiginde 2-3 kez mesaj sesi cikiyor sanki 3 tane mesaj geldi ama 1 tane geliyor. whatsapp ta da ayni sorun var 1 kere mesaj geliyor ama 4-5 mesaj gelmis gibi ses cikariyor neden ola bilir?
telefonu aldigimdan boyle

aeakdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunun iki bakış açısı var birincisi normal mesaj geldiğinde sen okuyana kadar mı 2-3 kez çalıyor yoksa geldiği anda mı? eğer okuyna kadarsa notification center dan rahatlıkla değişir, kontrol edip yazarsan anlamış oluruz. Fakat whats app da ki sorun un sebebi whats app geliştiricilerinin eksikliği

backspace951

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunun iki bakış açısı var birincisi normal mesaj geldiğinde sen okuyana kadar mı 2-3 kez çalıyor yoksa geldiği anda mı? eğer okuyna kadarsa notification center dan rahatlıkla değişir, kontrol edip yazarsan anlamış oluruz. Fakat whats app da ki sorun un sebebi whats app geliştiricilerinin eksikliği

yok normal mesaj ben okumadan geldigi an 2-3 kez oluyor.

MrtOzler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun bendede yapıyordu kapat aç yapıyordum bi süre düzeliyordu düzelmediği zamanda atıyordum restoreyi :D ama 4s de yaşadım tek o sorunu

aeakdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
notification center hala çok sıkıntılı, bakalım ilerleyen sürümlerde düzelir umarım

backspace951

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anlasilan 2 kiside daha var bu sorun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorundan ben de şikayetçiyim arkadaşlar, çok sinir bozucu bir durum...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kaldırıp yüklememe ragmen olmadı. hat ile ilgili bi sorun var dedim. aveayı aradım. avea da bana 11820 Die bir teknoloji hatta var oradan destek al. Bende aradım adamlar internet ayarlarımı yaptı iki dk da çözüldü :)

alpthadeus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bendede vardı aynısı biraz kurcalayınca düzeldi ayarlarda biryerlerde sürekli tekrar hatırlat gibi bir seçenek var onu devre dışı bırakmak gerekiyor sanırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar biri bana yardım etsin bana whatsapp mesaj geliyor ama ses çıkmıyor titremiyoda yani telefon normal cebimdeyken mesaj geliyor ama tık yok whatsapp bildirimlerden seste açık ne yapmam lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben watsapı indirdim telefon numaramı felan girdim ama bende rehberimdeki watsap kullanan kişiler görülmüyo ne olur bana acil yardım edermisiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sorun devam ediyor mu yoksa çözüldü mü? Bende de aynı problem var..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
internet gerekli whatsapıın kurlumunu tamamlaması ıcın aktıf bır ınternet baglantısı gerekli diyor fakat telefonumjda zaten ıntenret paketim var