İphone 4S den Memnun Olmayan Var mı?

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
4s kullanıyorum.her ihtiyacımı karşılıyor uygulama olarak.çoğu ücretli filan diyeceksen zaten neden bakıyorsun ki 2000 liralık telefonlara bir phone drive bir puffin ile telefonu canavara dönüştürebilirsin.Bi de karizması var hacı kim ne derse desin var.
6 ay sonra değerini kaybenden samsung mu alırım yoksa 3gs bile hala 1000 liraya satılan bir apple mı? sen cevap ver ;)

fiko16

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaş galaxy serisine xp demiş 4s windows 7 4.1.1 Jelly Bean farkinda değil galiba

yokur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sakin s3 alma, 3 tane s3 kullandim arkadaslarimdan, ana ekranda sayfalari saga sola cevirirken takilmalar oluyor.yani akici degil,oyunlarda fps dusunce takilmalar olur ya aynen oyle. telefonun donanimi cok saglam ama android o telefonu cok agirlastirmis.android stabil degil. iphone 4s de bu sorunu bulamazsin.cunku ios stabil.4s den bir gun bile sikayet etmedim.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Herkes burda galaxy s3 un üstün özelliklerini söylemiş ama önemli olan işletim sistemi Apple in tek telefonu var bu yüzden her güncelleme gelece androidte böyle birşey yok ve ayrica iPhone bu düşük işlemci gücü ile bile galaxy s3 veya htc one x ten daha hızlı çalışıyor ve takılma gibi problemler yaşamıyor. Dış görünüşden bahsetmeme gerek bile yok.

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Samsung galaxy s 3 kullanan bir arkadaşım var. Onunla bu konu hakkında konuşmuştum. İyi bir telefon. Güçlü bir bataryaya sahip ama enerji tasarrufu moduda var. Ana ekran geçişleri çok hızlı. Ekran çözünürlüğü yüksek. Ekran büyük olduğu için oyun oynarken çok büyük rahatlık sağlıyor. Ayrıca crackli uygulama yüklemek için root yapmak zorunlu değil. Ama birtakım sorunlarda mevcut. Samsung un en iyi telefonu olmasına rağmen bazı uygulamalara galaxy s 3 üzerindeki google play den erişilemiyor. Ama o uygulamayı internetten bulup telefona attığınızda uygulamanın gayet rahat çalıştığını görüyorsunuz. Tarayıcıda flash desteği telefonu iphone dan bir adım öne geçiriyor. Yani sonuç olarak 4s de alsan galaxy s 3 de alsan pişman olmazsın. Her telefonun kendine göre artı ve eksileri var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nedir bu Samsung galaxy hastalığı anlamış değilim iphone ios kullanmayan adamlar bile yorum yapıyor buda sinirimi bozuyor iyice, iphone 4s sahibiyim 1 aydır ve herşeyimi karşılıyorum web siteler ile uğraşan biri olarak herşeyimi karşılıyor oyunlarını söylemiyorum bile kimsenin sözüne bakma bana kalırsa git bi galaxy e bak android sistemine birde ios a bak :)

iphone= windows 7
galaxy= win xp :) düşün artık gerisini

aha Apple fanboyu tespit edildi... Galaxy S3 Linux denebilir... 4s Windows 3.1 gibidir... hatta konuşurken kullananın kulağında patlar cebinde patlar...

somagiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kardeş 4 aydır 4S kullanıyorum, telefon kendi kendine kapanıyor, reset tuşlarına basmazsan daha da açılmıyor, benim ki yurdışı, applestore TR açılsın diye bekliyorum, değişim yapıyorlarmış, belki 5 verirler diye umuyorum ama 4S şu ana kadar bana tat vermedi doğrusu

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
N8den iphone a geçtim hız bakımından ve uygulamalardan dolayı beğeniyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kafamızı aklımızı alt üst ettiniz. bir telefon alcaz dedik s3 yada 4s yorumlara bakalım dedik kafa bırakmadınız s3 sorun yasayan arkadaşlar telefonu almadan önce hiç araştırma yapmadınızmı mademki sorunlu bir telefon niye aldın işi şansa bıraktıysan telefonu aldığın yere soracaksın böle böle sorunları varmış bunlarla karşılaşırsam geri iade edeceğini söyleseydin. yaptığınız yorumlara bakarsak galaxy s3 bir işe yaramaz. kararımı verdim iphone 4s almak en doğrusu tek bir şikayet tek bir sıkıntı yok. varsa bile aldığım yerden garantisini alırım.

Anthony

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
En doğru kararı verirsin çünkü ben konuyu biraz daha abartıcam. Galaxy3 ü dahi kıyaslamam iphone 4 ile niye diyeceksiniz; iphone almadan önce bende herkes gibi iphone-samsung ikilemine düştüm. ikisinide hiç kullanmamışken anlayamıyordum ve hayırlısı deyip iphone aldım yaklaşık 1 yıl oldu iphone 4'üm var. Şu an elime samsung aldığımda oyuncak telefon gibi geliyo.. takılma olayı yok mu? var tabi ama rahatsız edici boyutta değil bindebir. En önemlisi de iphone'dan aldığın sağlamlık hissini hem fiziksel hem yazılımsal olarak samsung'dan alamıyosun.
Sevgilerle.

by_matrix

Doçent
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar kasanın sağlamlığı da önemli bir etken.ben 4s tercih ederim

e|2hNx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaş 1231 tane program aç gene takılma yok , çatır çatır çalışıyor 4s al kafana bak s3 alıpda 2 ay sonra 1000 liraya düştüğünü görünce üzülme

thesavarona

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İphone tam bir hayal kırıklığı..s 3 tavsiye ederim

İphone 4s diyen arkadaşlara sesleniyorum .hiç mi araçtırmıyorsunuz hiçmi okumuyorsunuz .Nokianın bile ezdiği iphone ne diyim. Apple firmasının hedefi satışlarıyla Amerika ekonomisini %4.1 canladırma .Flash Player kullanmayan bi şirket .bu aciğliğini devam ettiriyor .iphone 5 çıkdı yine S3'ün gerisinden kaldı yazık ..S4 için çalışmalar başladı 5 inç Süper AMOLED olacak ekran iphone hala 4 inç .

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
s3 al. bırakın şu özenti telefonu. kasası sağlam diyenlere de inanma. cam her tarafı hemde gorilla glass değil.

execute

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yav bu galaxyler için takılıyor diyen arkadaşlar. İphone kullanırken ellerine galaxy ace veya mini alarak mı karşılaştırıyorlar ? Şu an telefonumda haliyle bir sürü oyun var ve bunlardan bazıları 400-600 mb arasında oyunlar. Açıyorum şarjım bitene kadarda oynasam 10 dakkada oynasam bir problem yok. Ayrıca oyun arasında telefon geliyor, bazen oyunu durdurup internete girip bir kaç siteyi kontrolden sonra tekrar oyuna kaldığım yerden devam ediyorum ve hiç bir sorun yok. Diğer uygulamalarda aynı. E sen şimdi bunlar Galaxy acede veya mini de yaparsan kasar tabi. Galaxy S3 de dene bakalım birşey oluyormu. Daha önce de söyledim galaxy note kullanıyorum. Ve diğer arkadaşların bahsettiği sorunları hiç yaşamadım diyebilirm.

thesavarona

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Değeri düşen samsungmu iphone mu .şirkettin yaptığını söylicem olmicak Duydunmu sayın dostum samsung'un değeri düşen diyen dostum .Türkiyedeki gelirle ABD ekonomisi canlanıyor.Niye dışarıda 64GB olan 800 Dolarda Türkiyede 2.500 -3.000 tl arası Biraz araştırın kulakdan dolma ile ile olmaz .

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
diyorsunda daha temmuzda 1900 den giren s3 ler şimdi 1400 civarında seyrediyor 1 yıllık 4s fiyatında çok düşük bir oynama oldu ?bu nasıl olacak baksana iphone 5 gelecek diye daha düşmeyede devam ediyor samsung s3 fiyatı

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
diyorsunda daha temmuzda 1900 den giren s3 ler şimdi 1400 civarında seyrediyor 1 yıllık 4s fiyatında çok düşük bir oynama oldu ?bu nasıl olacak baksana iphone 5 gelecek diye daha düşmeyede devam ediyor samsung s3 fiyatı
Apple'in firmasının fiyat politikası gereği az telefon çıkartıp fiyatı yüksek tutarlar. Asla belli bir fiyatın altına düşmeyeceğini zamanda açıkladılar. Yani 4 Kontrat ile Free yurtdışında. Burda tahminen 750-1000 civarına düşücek 5 gelince . Ama yine daha düşmeyecek .Fiyat politikası. Sonra 5S çıksa bile 4-4S alanlar 1-2 sene oldu hala bu fiyat verdiğini hakediyor demekki diyerek kendini avutucak. Android ise gün geçtikce yeni modellerin çıktığı bir platformdur. Açık kaynak kodludur geliştirilebilirdir. Piyasası düşer ama 2.el piyasası boldur. Teknoloji her gün gelişiyor , bazı cihazlar geride kalıyor . Bu bilinen bir gerçek , fiyatın düşmesi gayet doğal . Bunu içerlemenin anlamı nedir ? Pahalı fiyat politikası yapıp tüketiciyi avutmanın anlamı nedir ?

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
telefonu yatırım aracı olarak kullanıyorsanız iphone alın tabi. sonuçta fiyatları fazla oynamıyor fiyatı düşmedi benim telefonun diye sevinebilirsiniz.

android telefonların fiyatları hep hızlı düşer çünkü büyük bir rekabet var.
apple yepyeni bir telefon çıkartıp ekranı biraz daha uzun yaparken android cephesinde kablosuz şarz, 5" e varan ekran boyutları, nfc gibi büyük yenilikler geliyor.
haliyle bu yenilikler sürekli fiyatların düşmesine sebep oluyor.

teknoloji meraklısı olarak beni android daha çok cezbediyor çünkü hem yazılım açısından hemde donanım açısından yeniliklere daha hızlı erişebiliyorum. stabilite bu hızlı gelişime asla yetişemez.

bu kadar cihazda, bu kadar çok yeniliği, bu fiyatlarda, bu hızda elde ettiğimiz bir platformda stabilite teknik olarak mümkün değil.

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Değeri düşen samsungmu iphone mu .şirkettin yaptığını söylicem olmicak Duydunmu sayın dostum samsung'un değeri düşen diyen dostum .Türkiyedeki gelirle ABD ekonomisi canlanıyor.Niye dışarıda 64GB olan 800 Dolarda Türkiyede 2.500 -3.000 tl arası Biraz araştırın kulakdan dolma ile ile olmaz .

iPhone 5 eline gelmişti kullanmıştın dimi ? Ha pardon o çinPhone 5'di dimi

thesavarona

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Çin veya Amerikan sonuç belli,olan belli Görünen köy Kılavuz istemez Beyler .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar iphone 4s de flaş varmı yokmu kafam karıstı ıyıce :S

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ilk kez ios kullanacaksan 1 hafta cebelleşeceksin bu nerde şu nasıl vs...
tek tavsiyem basit düşün.sağa çek sola çek basılı tut vs...
1 hafta sonra hiç telefon kullanmamışım la ben diyeceksin :D

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hız konusunda ios. Arkadaşlarımın birnde s3 digerınde 4s. Kapıstırdık 4s daha seri. Bende iosa gecicem androidden.

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hız konusunda ios. Arkadaşlarımın birnde s3 digerınde 4s. Kapıstırdık 4s daha seri. Bende iosa gecicem androidden.

iOS'dan önce Samsung'dan başka Android üretenlere bak bence. Samsung en çok satmasına rağmen en yavaşlardan biri ne yazık ki arayüz konusunda. Şunu izle istersen. http://www.youtube.com/watch?v=b5lnVaR0AvY iPhone'larda ciddi takdir ettiğim tek şey browser performansı gerçekten muhteşem. Android'in eksiği var o noktada. Gerçi adam önceden açtım hepsini diyor iphone sanki hazır yüklüyor gibi çat diye açıyor helali var.

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Gerçi adam önceden açtım hepsini diyor iphone sanki hazır yüklüyor gibi çat diye açıyor helali var.[/QUOTE dedi ki:
İŞte tav olduğum yerde burası bu yuzden iphone

tekkebey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy w vardi iphone 4 32gb ile değiştirdim.diyorum ki keşke ilk başta alirken iphone alsaymişim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İPHONE DA GARANTİLİK Bİ DURUM OLDUĞUMDA SAMSUNGDAKİ GİBİ 5-6 KEZ SERVİSE GİDİP GELMEZ.SERVİSE BİRKEZ GÖNDERİRSİN YENİSİ GELİR HİÇ UĞRAŞTIRMAZ

Mr.Nomad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bazıları her şeyi donanım sanıyor, ona bakarsanız s2 ile iPhone 5'in donanımı hemen hemen aynı,hatta s3'ün donanımı daha iyi ama sonuç ortada, şunu anlayın herşey donanım değil :P