İphone 4S den Memnun Olmayan Var mı?

seyita

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar 4s almayi düşünüyorum acaba fikriniz ney . Siz memnun musunuz?

imblad3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O kadar para veripte memnun kalmadık diyen olacağını sanmıyorum :)tamm sağlam telefon ama aynı özelliklerde yarı fiyatına android varken gerek yok ;)

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
sakın alma derim.. bende vardı 1 ay bile kullanmadım sattım. galaxy s2 var simdi ona kat kat üstün gelir.!

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sen Samsung Bayiye Veya S3 Satan Bir Magzaya Git Al s3.ünü Bak Keyfine

seyita

Asistan
Reaksiyon puanı
1
çok saolun arkadaşlar 2000 tl verip iphone almak gerçekten bana israf gibi geliyor çünkü yarı fiyatına iphonedan daha kullanışlı telefonlar alınabilir

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ekranı şöyle s3 gibi olsa donanımıda sağlam alınır.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Fiziksel acidan saglam bir telefon. S3un kasasi pek o anlamda hos degil lakin donanim acisindan kesinlikle s3.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
S2 hala alınabilirliği yüksek bir cihaz bu da alternatif olabilir. Android ile IOS apayrı bir dünya. Android cihazlar arasında çok rahat kıyaslama yapabilirim ama iphone ile pek mantıklı değil. Iphone bir tarzdır aynı zamanda.

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
iPhone 4S kullanıyorum :)

Her hangi bir sıkıntım yok :) İstediğim her şeyi gerçekleştirebiliyorum cihaz ile ;)

eoktay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
galaxy s 2 yi verip ip 4s aldım iyi ki de değiştirmişim çok memnunum

M.Uzun

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Nedir bu Samsung galaxy hastalığı anlamış değilim iphone ios kullanmayan adamlar bile yorum yapıyor buda sinirimi bozuyor iyice, iphone 4s sahibiyim 1 aydır ve herşeyimi karşılıyorum web siteler ile uğraşan biri olarak herşeyimi karşılıyor oyunlarını söylemiyorum bile kimsenin sözüne bakma bana kalırsa git bi galaxy e bak android sistemine birde ios a bak :)

iphone= windows 7
galaxy= win xp :) düşün artık gerisini

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Allahtan Galaxy= Win95 dememişsin :D

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ben memnun değilim. samsung galay s3 ile kıyaslamaya çalışıyorlar. muhatabı s2 bile değil.

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Nedir bu Samsung galaxy hastalığı anlamış değilim iphone ios kullanmayan adamlar bile yorum yapıyor buda sinirimi bozuyor iyice, iphone 4s sahibiyim 1 aydır ve herşeyimi karşılıyorum web siteler ile uğraşan biri olarak herşeyimi karşılıyor oyunlarını söylemiyorum bile kimsenin sözüne bakma bana kalırsa git bi galaxy e bak android sistemine birde ios a bak :)

iphone= windows 7
galaxy= win xp :) düşün artık gerisini

Merak ettim Galaxy S2 ya da Galaxy S3'ü bir ay kullanmışlığınız var mı? Sitem edip kullanmayanlar kıyaslıyor deyip bir de siz Windows 7/XP gibi saçma bir fikir öne sürmüşsünüz.

iPhone 3G ve iPhone 4 kullanıp sonra Galaxy S2'ye terfi eden biri olarak Android cihazlarından birini tercih ederdim. Hatta Nexus cihazlarından alırdım ama bu benim fikrim. Galaxy S2'yi şu an Cyanogenmod ile kullanan biri olarak diyebilirim ki iPhone 4(S)'ten oldukça üstün bir cihaz. Kapalı kutu (sıfır) olarak şu anda 1100 TL'ye bulunabilmesi de başka bir üstünlüğü. Ha arkadaş cihazı ne yapacağını söylememiş. iPhone'un benim gözümde iki üstün özelliği var. İlki oyun bolluğu, ikincisi de müzik kalitesi. Bu ikisi önemli ise gidip iPhone alsın.

Ayrıca gerçek bir kıyaslama istiyorsanız iOS=MAC OS, Android=Linux'tur. Android, Linux'a göre daha kapalı bir sistemdir ama işleyiş olarak çok benzerler. Ötekinin sebebini söyleme gerek yok.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
s2 varken fiyat farkı ödeyip s3 almaktan saçma bir şey yok. s3 ile yapılan her şeyi s2 ile yapabiliyorum. git bi s2 al geri kalan parayı biriktir, üs baş, bağışla ne bilim.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
İşletim sistemi üzerinden böyle bir kıyaslama yapılmış madem, donanımları da kıyaslayalım; 4S= pentium 4, S3= core i7 extreme. Sanırım adil oldu. :)

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ios çok kararlı çalışıyor birde uygulama olarak android çok berbat durumda mesela bullet time isimli bir oyun 7-8 aydır gelemedi androide aradığın birşeyi bulamıyorsun. düşünsenize Türk telekom tivi bu nun satıcısı motorola xoom unda satıcısı ama tivi bu önce ios a çıktı sonra 6 ay kadar bekledikten sonra android e gelebildi. en azından gelebilecek kadar şanslı oldu :D. gerçekten android de birçok uygulama bekle bekle sonra vazgeç olup yalan oluyor. ama en önemli nokta işletim sistemi ios ta okadar iyi ki çok bariz bir örnek veriyim ios da app killer gibi bir uygulamaya ihtiyaç yok yada app to flash tarzı uygulamalara. ios da telefonu kullan istediğin uygulamayı indir yine kullanmaya devam et ama androidde telefonu kullanabilmek için birkaç uygulama indirirsin telefonu kullanmaya başlarsın. sonra donanım yetersiz gelmeye başlar sonra yenisini alırsın şeklinde yürüyor işler :D. Ben iki tür cihazırda hali hazırda kullanıyorum android cihazların kullanımı çok karmaşık ek olarak takılmadan çalışabilen bir android cihaz görmek nasip olmadı bu güne kadar.

M.Uzun

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
İşte arkadaşlar benim demek istediğimi anlamadı :) xp ye her oyun ve video program vb. şeyler için ek birşeyler yüklemek gerekiyor ve ben kasma veya donma yaşayan bir telefon kullanmaktan nefret ediyorum bu yüzden o kadar çok telefon değiştirdim ki iphone 4s de şuana kadar tek bir kere bile olsa kasma yaşamadım verdiğim parayıda fazlasıyla hak ediyor tartışmaya gerek bile yok + olarak müzik ve oyun için alınacak bir telefon değil her yönden olumlu not alabilen ve alınabilecek bir telefon :cool: sdn de iphone telefonu övmek artık suç işlemek ile eş değer oldu ...

neoorog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2000 liraya iphone almak mantıksız, s3 al sen.

not: iphone 4s kullanıyorum, çok memnunum.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Türkiye de mal kusurlu bile olsa para vererek aldığı mala kötü diyen çıkmaz zaten :D tuhaf ama gerçek :D

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
iphone sahibi***.com dan 900-1300 arası alınabilir 1 yılda garantisi var öyle abartıldığı gibi de değil hatta s3 daha pahalı kardeşim tam bir android ci 2 yılda 4 telefon değiştirdi hepsinide vay bu en hızlı işlemcili yok bu çift çekirdekli aman bilmem ne yok bu ics destekliyo yazık yahu güncellemeleri bile adam akıllı değil androidli bi galaxy tab alma hatası yaptım alığıma çok pişmanım 3 yaşında bir kızım var o bile oynamıyor baba bu piş at at diyor :D

seko14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben memnunum.. Hemde daha önce hic bi telefondan memnun olmadigim kadar.. :)

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Kullanıcısına göre, ihtiyaca göre değişir bu. Ben 4s aldım memnunum telefonumdan.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
4s s2 ile kiyaslanabilir donanim olarak bunda bile s2 geciyor be kasa olarak kiyasladim. Ios kullanmak istersen ios yok ben android severim kullanabilirim dersen kesinlikle s3

sinekvale

Asistan
Reaksiyon puanı
8
iphone 4 kullanıyorum..esımde galaxy var tabletımde var nova elf oda ıcs yuklu..Kım ne derse desın androıdde halen stabılıte problemı var..Androıd androıd dıyoruzda IOS kadar asla stabıl degıl androıd..

execute

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Samsung galaxy S ve serisi diyorum. Daha önce galaxy s kullanıyordum şimdi Galaxy Note kullanıyorum. ios telefonu kasmayabilir ama beni kasıyor. Heç hoş gelmiyor bana. Ekran desen kibrit kutusu kadar. Ekran dediğin şöle baktın mı gözünü alacak. Bir arkadaş yazmış iş için kullanıyorum internet lazım web sayfalarına giriyorum demiş. O arkadaşa sesleniyorum Al bir galaxy Note web sayfalarına nasıl giriliyormuş telefondan nasıl iş yapılıyormuş gör :)

S II mi yoksa iphone 4s mi dersen. Bence SII al.

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben gayet memnunum. Telefon pazarında en çok uygulamaya App Store üzerinden erişilebiliyor. Ama crackli uygulama kullanmak istersen Galaxy S 3 al derim. Jailbreak vs işlemlerle uğraşmazsın