Malmedy
Profesör
Arkadaşlar 2. tel olarak iphone 4s kullanıyorum ve ana telefonum xiaomi redmi note 8 e açılırken 10 saniye daha hızlı açıldı (İPhone 4s) . 4S te İOS 6 yüklü. Bu normalmi yoksa redmi note 8 de sorun mu var?
İos 6 daha az animasyonlu daha az ram yiyen bir işletim sistemi sorun morun yokArkadaşlar 2. tel olarak iphone 4s kullanıyorum ve ana telefonum xiaomi redmi note 8 e açılırken 10 saniye daha hızlı açıldı. 4S te İOS 6 yüklü. Bu normalmi yoksa redmi note 8 de sorun mu var?
Ama yani telefon kendisinden 8 kat daha fazla rame sahip bir telefondan daha hızlı açıldı.İos 6 daha az animasyonlu daha az ram yiyen bir işletim sistemi sorun morun yok
O nokia bro. Bende 3310 Reyiz var 2000 model o da 2 saniyede açılıyor.Benim 1100 3 saniyede açılıyor.
Daha kaç gün daha İphone 4s konusu açacaksınız bilelim de ona göre girmeyelim foruma.