İphone 4s Batarya?

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar bildiğiniz gibi iphone 4s çıkalı 2 2.5 yıl felan oldu benim sorum şu bazı forumlarda iphone 4s de lityum iyon pil kullanıldığı için ve iphone 4s in 2 2.5 yıl boşta beklediği için bataryasının beklemeden dolayı yıprandığı yazıyordu yani pil 2.5 sene bekleyince yeterince şarjı hafızasına alamıyormmuş bu doğrumudur doğruysada bu yıpranma çokmudur TEŞEKKÜRLER

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Zamanla bataryanin içerisindeki enerjinin tükendiğini biliyorum fakat beklemeden dolayı yıpranma konusunun doğru olacağına pek inanmıyorum. Sonuçta şu anda sıfır 2 yıllık bir iphone'u satın alanlar forumlarda belirtirlerdi. Böyle konu ile hiç karşılaşmadim.

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Zamanla bataryanin içerisindeki enerjinin tükendiğini biliyorum fakat beklemeden dolayı yıpranma konusunun doğru olacağına pek inanmıyorum. Sonuçta şu anda sıfır 2 yıllık bir iphone'u satın alanlar forumlarda belirtirlerdi. Böyle konu ile hiç karşılaşmadim.
bende böyle düşündüm. ve içimde şimdi hiç şüphe kalmadı teşekürler

emrahkirecci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sıfır telefon olduğu için batarya fabrika çıkışlıdır. Beklemeden dolayı da zarar göreceğini zannetmiyorum

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Öyle birşey olacağını hiç sanmıyorum özelliklede Apple gibi kaliteli bir markada. Hiçbir markada böyle sorun yaşanmaz diye düşünüyorum çok saçma.