iPhone 4S, Android'leri Ezip Geçiyor

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Tamamen saçmalık çalışırken donmaya takılmaya ve 3.şahısların eline emanet olmaya devam ettigi sürece android tas çatlasın 2 sene yasar zaten Google da korkudan taktik değiştirip ice cream da sınırlama koydu ben üreteceğim sadece dedi. Ama nafile 1000-1500 tl lik telefon donacaksa 5 lira veremde çöpe atın ;)
Android taş çatlasın 2 sene yaşar diyorsun öylemi? Sen androidli telefon kullandın mı peki? :)

uygar2580

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Fenerbahçenin şampiyon olması geldi aklıma, başlığı görünce. Android kullanan fenerbahçeliler illaki vardır fakat genel marka pozisyonu olarak gözümde apple ile fenerbahçe bir. İki firma da paragöz, müşterileri de parasını bunlara yedirmeye çok meraklı.

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Mango diyorum ve dagilin :laugh:

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
symbiandan başkası yalan :P :D

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
İyi ama ios5'in rakibi gingerbread değil ki. ios5'in rakibi Ice Cream Sandwich.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
android e laf atan arkadaşlar herhalde 500 tl lik telefonun performansı ile 2000 tllik iphone performansını mukayese etmiyorlardır inşallah eğer öyleyse vah ki vah :D sgs 2 kullanın bakalım hele cfw yüklediniz mi tadından yenmiyor :) ios iyi güzel bir lafım yok benim lafım aylar önce android de kullanılan özelliklerin yeni bir teknoloji gibi lanse edilmesi en basit örnek siri. bu dediğiniz özellik buraya dikkat TÜRKÇE dil desteği ile hizmet veriyor (sadece sesli komutlarda desteklemiyor oda yakında aktif olacak :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Şimdi ben wildfire s'imi bırakıp direk iphone 4s kullansam bende derim ios gerçekten daha iyi diye.Ama bir sgs2 olsun bir evo 3d olsun yani iphone4sye geçmem bile bu telefonlardan.İos linux, android windows :) Her konuda değil tabi.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Geleneksel iOs - Android yarışları başlamış. :D

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
android gariban iosu işte gelişecek daha özellikle ios cihazların iki katı ram işlemciyi yiyip bitirmeleri düzeldiğinde eminim çok iyi bir yerlere gelecekler. ama çok var daha yaw hakkaten bir internet sitesinde gezinmek ölüm öluyor bazen. chrome androide geliyormuş inş. o bu performans sorununu bir nebze çözer menülerde gezinmeyi çok önemsemiyorumda internette gezemiceksek akıllı telefonun anlamı ne ?
Şimdi ben wildfire s'imi bırakıp direk iphone 4s kullansam bende derim ios gerçekten daha iyi diye.Ama bir sgs2 olsun bir evo 3d olsun yani iphone4sye geçmem bile bu telefonlardan.İos linux, android windows :) Her konuda değil tabi.

---------- Post added at 19:09 ---------- Previous post was at 19:05 ----------

ha ha ha bak böle yarış filan diyince aklıma şey geldi bir zamanlar hülya avşar diyorduya hani birinci belli ikinci kim diye :D
Geleneksel iOs - Android yarışları başlamış. :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33

Ios linux android windows mu? her konuda değil demişsin, neye dayanarak böyle söylediğini merak ettim doğrusu.

Android gelişiyor, ama neden? Çünkü 100 liralık telefon da 1000 liralık telefon da android kullanabiliyor. Dolayısıyla android kullanan kişi sayısı çok fazla. Uygulama sayısı falan bu yüzden artıyor. Android tek bir marka altında piyasaya sürülmüş olsa emin olun piyasada tutunamazdı bile.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
android gariban iosu işte gelişecek daha özellikle ios cihazların iki katı ram işlemciyi yiyip bitirmeleri düzeldiğinde eminim çok iyi bir yerlere gelecekler. ama çok var daha yaw hakkaten bir internet sitesinde gezinmek ölüm öluyor bazen. chrome androide geliyormuş inş. o bu performans sorununu bir nebze çözer menülerde gezinmeyi çok önemsemiyorumda internette gezemiceksek akıllı telefonun anlamı ne ?

---------- Post added at 19:09 ---------- Previous post was at 19:05 ----------

ha ha ha bak böle yarış filan diyince aklıma şey geldi bir zamanlar hülya avşar diyorduya hani birinci belli ikinci kim diye :D
Birinci Symbian ikinci kim? :D

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
hem görsel sadelik var hemde stabil çalışıyor

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla 3G'yi açtığımda tıkladığım gibi açılıyor sayfalar wildfire s'imde.Düşünün yani bu telefon böyle ise en üst düzeyi düşünemiyorum bile.Her yönden değil dedim.Linux İos gibi sebep ? İkiside çok stabil çalışıyor donanım düşük olsa bile ama ios para linux açık kaynak.Android ise bedava windows para.Androidde windowsta adam gibi sistemde ios ve linuxtan daha iyi çalışıyor.Klişe olacak ama sizin o siri dediğiniz şey androidde çoktan vardı.Sadece adı siri değil.Wildfire S'imde bir kuruş para vermeden bitirdiğim angry birds'i 2 bin tl küsür para vererek aldığım iphone'umda para vererek indirip oynayabileceksem ne edeyim ben o telefonu ??Zamanında her platformda parayla satılan asphalt 5'i(gerçi hala öyle)wildfire s'imde bedavaya oynadım.İphone güzel telefon kötü demiyorum ama paran varsa.Arkadaş anlatıyor ya arkadaşında iphone 4 varmış bana ödemeli atıyor diyo.

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
4 yıldır iphone kullanıyorum hiç jb yapmadım toplamda 20-30 $ para harcadım yazılıma buda gayet makul takılmadan çalışan android görmek henüz nasip olmadı ısrarla aramama rağmen henüz rastlayamadım heheh bilader sony ericson xperia neo almış eve geleli 15 dk oldu benim iphone elinde :D android iyi bir fikir ama kesinlikle başarılı değil tabiki tercihlere saygım sonsuz
Valla 3G'yi açtığımda tıkladığım gibi açılıyor sayfalar wildfire s'imde.Düşünün yani bu telefon böyle ise en üst düzeyi düşünemiyorum bile.Her yönden değil dedim.Linux İos gibi sebep ? İkiside çok stabil çalışıyor donanım düşük olsa bile ama ios para linux açık kaynak.Android ise bedava windows para.Androidde windowsta adam gibi sistemde ios ve linuxtan daha iyi çalışıyor.Klişe olacak ama sizin o siri dediğiniz şey androidde çoktan vardı.Sadece adı siri değil.Wildfire S'imde bir kuruş para vermeden bitirdiğim angry birds'i 2 bin tl küsür para vererek aldığım iphone'umda para vererek indirip oynayabileceksem ne edeyim ben o telefonu ??Zamanında her platformda parayla satılan asphalt 5'i(gerçi hala öyle)wildfire s'imde bedavaya oynadım.İphone güzel telefon kötü demiyorum ama paran varsa.Arkadaş anlatıyor ya arkadaşında iphone 4 varmış bana ödemeli atıyor diyo.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Yahu bırakın şu yok açık kaynak para carttı curttu. Milletin zevkine karışamazsın. :)

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
fikirlerimizi paylaşıyoruz sadece :D tartışma yok netekim tartışacak bişeyde yok :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Aynen ya :D Sonuç olarak bende iphone 4 falan kullansam derimki aga ios bir başka.Ama android kullanıyorum ios hiç denemedim bana göre en iyisi bu.Sadece amcamda iphone 4 vardı birini aramıştı ekranın o anki görüntüsüne hayran kalmıştım hiç bir iphone'a dokunmadım bile hayatım boyunca :( :D Kullanınca fikirlerim değişebilir belki ama bana göre android.

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Fenerbahçenin şampiyon olması geldi aklıma, başlığı görünce. Android kullanan fenerbahçeliler illaki vardır fakat genel marka pozisyonu olarak gözümde apple ile fenerbahçe bir. İki firma da paragöz, müşterileri de parasını bunlara yedirmeye çok meraklı.

Olayı çözmüş ve oyunu bozmuşsun ;) milletin yaptığı tartışmaya bak :)

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
muhabbet iyi gidiyorduda fikirleri hakir görmeyi marka edinmekte neyin nesi amma illaki her sohbete bir iki yakışıksız kelime giriyor ucu nerde sapı nerde belli olmayan :D domates biber bile gramla kilo ileyken gümüş değerindeki kelimelerimizi tartmadan konuşmak niye. Sağlıcakla
Olayı çözmüş ve oyunu bozmuşsun ;) milletin yaptığı tartışmaya bak :)

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Steve Jobs Apple için önemli bir faktördü. Bundan sonrası Apple için de zor. Bir de bakarsınız ki, 10 sene sonra Apple diye bir firma kalmamış!

Örneğin iphone 5 in, iphone 4 den kötü olacağını düşünüyorum. Demedi, demeyin.

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
ya niye tartisiyorsunuzki ,ikisinin yweri farkli bir iphone adi üstünde benim telefonum ,öbürküsüde smartphon yani biri öbürküsünden farki biri biraz oyuncak biriside akilli olan , yani iphoneyi mahallenin bebelerine verin oynar ,ama android biraz genis ,secenegi cok ,kisilestirilmesi cabasi ,örnegin bir android de sense li rom var ,nexus rom var miui var stock var ,touchwiz var ,var oglu var onu sevmedinmi sunu kullan ,iphonede ne var hic .özellestirme adina ne yapabiliyorsun nerdeyse hic birsey ,multitasting ile ne boyutta .hic olmassada olurmus seklinde ,yani sapla samani karistirmayin , yok iphone eziyormus .ya bir kere benin hd2 de ektradan kafadan 20 paket atiyorum yine donma yok ,yok android kasiliyormus , bence kasilan baska bir sey :) ,.heleki samsung gs2 kasacak hele htc sanstion kasacak :) yav saka gibi bir sey bu :) ben kasan andoid gördüm yalan degil oda galaxy s di 256 ram ayni iphone 4 kastigi gibi :) ,ya sallamakta bizim milletimizin üzerine yok vallahi ,hatta birisi diyorki dünya yuvarlak :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Ios tartışılmaz ama androide gereken önem henüz verilmedi bence.Zamanla daha iyi yerlere gelecektir android.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Ezen aslında grafik birimi. Android cephesinde de PowerVR SGX543 grafik birimli arm çipsetlerin çıkışı eli kulağında.

3pio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ya biraz ağır olacak hatta ban yiyebilirim ama çok saçma mal mal düz adam yorumu yapanlar var,

4S nin muadili 1000 lira altı telefonlar değildir, hele ki 4-5ay önce çıkmış telefonlar hiç değildir, ki google samsung ikilisi 4S çıkışından hemen sonra etkinlik düzenleyecekti, şayet Steve reyiz vefat etmeseydi, neyse

4S nin muadili yeni çıkacak Nexus Prime dır,
iOS5 in muadili ise IceCream Sandwich tir,

bu ikilileri görmeden kimse fanatik fanatik yorumlar yapmasın bence...

ayrıca google ICS den sonra ipleri daha fazla elinde tutmaya başlayacak.

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Yok hacı sorun android ios ya da symbian değil. Tek sorun var "Android Kullananlar" !