iPhone 4S Android Ne Demek?

11kasım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple iOS'u bıraksa, Android mi kullanacak yani? :D iOS'suz iPhone'lar orijinal mi oluyor? Çakma çin malı gibi duruyorlar...
Kesinlikle. iOS'suz iphone olmaz içi boş gibi bişey olur :D Ayrıca Apple ve android i yan yana getirmeyin, çok kötü olur bence :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=345347]drjacob[/MENTION] o zaman iPhone'da alma Çin malı hatta Apple ürünleri %98 Çin Malı... alma...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar çin malı demek kaçak demek fakat bizim ülkemize kaçak olarak sokulduğu için adı kaçak senin burda aldğın orjinal iphoneler yeni model diye aldğın telfonlar yurt dışında 8 9 yıl önce kulanıma acılmış piyasaya sürülmüş ürünlerdir bunun araştırmasını yaptım suanda dünyada kulanılan bütün cep telfonlarının bordları çinde üretiliyor zaten dünyaya cep telfonunu tanıtan ilk ülke çin dir nokia fabrikası bile telfonun parçalarını çnden ithl ediyor adı nokia burda telfonların değil markaların yarışı var içindeki işletim sistemleri tamamen çin muhendislere aittir bilginize sadce dil işletimini çeviri olarak telfona atıp kaaın üzerine markayı basıp logoyu atıp arkasına patend aldıkları için barkotu basıyolar olay bu

Kardeş afedersinde sen neyin kafasındasın? Neymiş efendim aldığımız telefonlar 8-9 sene önceki telefonlarmış. Hiç mi bir tanıtım lasnmanını izlemedin be adam? Ayrıca çinde firmaların kontrolü altında ve parçaları bizzat firmalar tarafından tedarik edilen cihazlarla çakma telefonları bir tuttunuzya artık ölsemde gam yemem..

Ha bu arada iOS,Android ve Windows Phone bizzat Amerikalı mühendisler tarafından Amerikada geliştiriliyor...