İphone 4s Alıcam Yardım.!

RedFalc0n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Temmuzun 10,15 gibi iphone 4s almayı düşünüyorum.

Verebileceğim en fazla para 1500 tl.

0 Almayı Düşünüyorum

Şuan 1700 tl fiyatı iphoneların.

Temmuzun 15 ine nekadar düşer ?

Nerelerde Ucuz olur arkadaşlar. Nereden alayım Hepsiburada da vatan da felan 1650 1700 civarı saten suan hepsiburadada i4s satısı yok..

Nereden alsam ucuz ve kaliteli bir site olur yorum bekliyorum.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
ıphone 4s mi alacaksın 1500tl ye :D arkadaşım git bi yüzünü yıka kendine gel , Galaxy s4 alırsın , Htc one alırsın bi kaç ay sonra en olmadı Xperia z alırsın ıphone 4s Çöp telefon o telefonu ben elime aldım oyun oynadım 2 saat 23dakikada şarjı bitti sonra şarja takıp oynamaya başladım 2 saat yeter dıyosan al ama hiç bir alınır yanı yok

RedFalc0n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim şuan android kullanıcısıyım ve telefonla hergün boks maçı yapıyoruz. Ve bana araştırmadan gelip iphone kötü deme :cursing:

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hocam ciddi yazıyorum bakın. Cidden 1500 liraya iPhone 4S almak akıl karı iş değil. Hele ki 1 ay sonra, telefonlar daha da ucuzlayacakken. Sizin yine kendi kararınız ama 1 ay sonra 1500 liraya şuan piyasadaki en kral Android telefonu alabilirsiniz.

Ve şuan kullandığınız cihaz nedir merak ettim?

RedFalc0n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
t10 ve galaxy s3 var suanda ikiside berbat bence.

RedFalc0n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vallaha o umrumda değil açıkcası. Telefon stabil değil. Uygulamalarda virüs var.Şarj desen senin dediğinden bile az gidiyor. Arayüzü berbat. iç görselliğini hiç beğenmiyorum launcherle felan düzeltirsin diycen şimdi şarj saten 2 saat bile nette dolanmadan bitiyor telefon elimi yakıyor.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
galaxy s3 : 2100 mah 4s : 1440mah
galaxy s3 : 4.8 inç 4s : 3.5 inç
galaxy s3 : pil çıkartılır 4s : çıkartılamaz
galaxy s3 : 8.6mm incelik 4s : 9.3 mm
galaxy s3 : 1.4 ghz 4 çekirdek 4s : 1ghz çift çekirdek
galaxy s3 : ön kamera 1.9mp 4s : 0.3 mp

galaxy s3 : ram 1gb 4s : 512mb

Radyosu var , DLNA var , NFC var sar değeri daha düşük , MİCRO SD kart girişi var daha bir sürü özelliği var

ıphone 4s almak için sebep yok sen fantazi arıyorsun elindeki telefonu almak için can atanlar var

thuglife

Asistan
Reaksiyon puanı
0
neden üzerine biraz daha ekleyip iphone 5 almayı düşünmüyorsun? 4s ile 5 in fiyatı yakın.

ouzdoan68

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Neyini sevmedin s3 ün 50 milyon satış yapmış ??? açıkla
iphone 4s dünyada en çok satan 3310'dan sonra 2.telefon , nasıl bu kadar satmış sen açıkla o zaman ? =)
1500 lira çok ama 1200 liraya felan verilir kardeş bence , 2. elleri telefoncular 800 900 liraya satıyor , 1500 lira çok kardeşim , ama iphone iyi . İphone 4s 1500 liraya vermek istemessen iphone 4 alabilirsin 8 gbleri 950 liraya sıfırları kardeş pek bi farkıda yok ,
iphone ayrıcalıktır .... En stabil çalışan , uğraştırmayan telefonların başında gelir

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
vallaha o umrumda değil açıkcası. Telefon stabil değil. Uygulamalarda virüs var.Şarj desen senin dediğinden bile az gidiyor. Arayüzü berbat. iç görselliğini hiç beğenmiyorum launcherle felan düzeltirsin diycen şimdi şarj saten 2 saat bile nette dolanmadan bitiyor telefon elimi yakıyor.

sen s3 ün şarjını begenmıyorsan 4s inkinimi beğencen çok ters konuşuyorsun ayrıca ne demek 2 saat 1 günü rahatlıkla çıakrıyorsun hiçbir bilgin yok bence s3 kullandıgındanda emin değilsin elindeki 3310 olmasın insan 5-6 saat derde inanırım

RedFalc0n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim iphoneyi almayı icin can atanlar daha fazla gir donanım h foruma iphoneyi bi incele bak bakalım orada konuların hepsine ayrıca tanıdıkların iphonelarını kullandım çok süper birşey yav.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
iphone 4s dünyada en çok satan 3310'dan sonra 2.telefon , nasıl bu kadar satmış sen açıkla o zaman ? =)
1500 lira çok ama 1200 liraya felan verilir kardeş bence , 2. elleri telefoncular 800 900 liraya satıyor , 1500 lira çok kardeşim , ama iphone iyi . İphone 4s 1500 liraya vermek istemessen iphone 4 alabilirsin 8 gbleri 950 liraya sıfırları kardeş pek bi farkıda yok ,
iphone ayrıcalıktır .... En stabil çalışan , uğraştırmayan telefonların başında gelir

yukardaki bir sürü fark saydım onları bir oku

RedFalc0n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yav kardeşim tamam sen android seviyorsun bende androidden nefret ediyorum açıkcası bu senin şahsi görüşün sevebilirsin ben sevmiyorum Tartışma çıkacak şimdi lütfen konuyu terket.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
kardeşim iphoneyi almayı icin can atanlar daha fazla gir donanım h foruma iphoneyi bi incele bak bakalım orada konuların hepsine ayrıca tanıdıkların iphonelarını kullandım çok süper birşey yav.

hava atmak için alıyosan alabilirsin amenna ben buna karışamam :) ya PİL yoksa isterse dünyanın en stabil işletim sistemi olsun neye yara ??? bunu herkes kabul edıyor IPHONE UN diğer ceplere göre bariz bir şekilde pil sorunu var , en önemli şey pildir 30 tane özellik saydım s3 ile 4s in farkını incele

ouzdoan68

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yukardaki bir sürü fark saydım onları bir oku
iphone kullanmadığın için o farklar sana büyük gözükebilir , iphone 3gs bile s3 ile yarışır , her oyunu kaldırır kasma yapmaz ,
sen s4 'al bütün uygulamarı aç , ben 4s alayım , 2 katı fazla acıyım kasmayı gör

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
iphone kullanmadığın için o farklar sana büyük gözükebilir , iphone 3gs bile s3 ile yarışır , her oyunu kaldırır kasma yapmaz ,
sen s4 'al bütün uygulamarı aç , ben 4s alayım , 2 katı fazla acıyım kasmayı gör

Lumıa 920 kullanıyorum + galaxy s4 kullanıcısıyım + Galaxy s3 annemin var + Iphone 4s babamın telefonu babam dıyor oglum bu telefon şarjı neden yetmıyor işte zor durumda kalıyorum bugunde lumıe 920 yi aldı önemli bi toplantısı vardı yarıyolda kalmasın diye :) istersen IPHONE 4S ile GALAXY S3 ün most wanted videosunu çekebilirim ???? istiyormusun video şeklinde

RedFalc0n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
duman kardeşim stabilite en önemli olan şey bence. ve ouzdozan arkadasıma katılıyorum. Dedikleri doğru yani eline alıp iphone incelemiş biri olarak s3 e göre 1000 kat iyi [bence]

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Lumıa 920 kullanıyorum + galaxy s4 kullanıcısıyım + Galaxy s3 annemin var + Iphone 4s babamın telefonu babam dıyor oglum bu telefon şarjı neden yetmıyor işte zor durumda kalıyorum bugunde lumıe 920 yi aldı önemli bi toplantısı vardı yarıyolda kalmasın diye :) istersen IPHONE 4S ile GALAXY S3 ün most wanted videosunu çekebilirim ???? istiyormusun video şeklinde

Sizin aile ultra süper zengin heralde :) S3 ü ikinci el aldım saten diğer t 10 da 200 tl idi. Zar zor borç alarak alacağım telefonu saten 6,7 sene telefon değiştirmem saten bidaha. Bu telefon beni kasmasıyla felan uyuz etti saten o yüzden değişim istiyorum.

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
7 aylık android macerasından sonra iPhone'a geçiş yaptım.İyikde yapmışım.Düşünme.4s al.

qwerty67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iPhone ilk telefonundan iPhone 5'e kadar tüm telefonları elimden geçti. Sadece iPhone 3G de biraz sorun yaşadım. iPhone 4S te ise hiç sorunla karşılaşmadım. Şarjının dayanmadığı doğru. Ama bataryalı kılıf alarak o sorun kalktı.

RedFalc0n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone ilk telefonundan iPhone 5'e kadar tüm telefonları elimden geçti. Sadece iPhone 3G de biraz sorun yaşadım. iPhone 4S te ise hiç sorunla karşılaşmadım. Şarjının dayanmadığı doğru. Ama bataryalı kılıf alarak o sorun kalktı.

kardeşim nereden ucuza bulabilirim yav temmuza kadar almam lazm :(

RedFalc0n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sağolun arkadaslar wwdcden sonra düşmesini umuyorum digitalfoniden alıcağım büyük ihtimal.

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar Temmuzun 10,15 gibi iphone 4s almayı düşünüyorum.

Verebileceğim en fazla para 1500 tl.

0 Almayı Düşünüyorum

Şuan 1700 tl fiyatı iphoneların.

Temmuzun 15 ine nekadar düşer ?

Nerelerde Ucuz olur arkadaşlar. Nereden alayım Hepsiburada da vatan da felan 1650 1700 civarı saten suan hepsiburadada i4s satısı yok..

Nereden alsam ucuz ve kaliteli bir site olur yorum bekliyorum.
Bundan birkaç ay önce Doğubank ta (istanbul) 1500 liraya iphone 5 16 gb satıyorlardı. Pasaport kayıtsız tabi. Eğer pasaport bulma imkanın varsa piyasadan kayıtsız iphone 5 bulman daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Android olan arkadaşlar geliştirici seçeneklerinde arkaplan uygulaması sayısını 0 yaparlarsa geçiş hızlarını 0.5 x yaparlarsa çok faydasını görürler 1 ghz işlemcili android telefonda baya farketti hız olarak ram düştü.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
galaxy s3 : 2100 mah 4s : 1440mah
galaxy s3 : 4.8 inç 4s : 3.5 inç
galaxy s3 : pil çıkartılır 4s : çıkartılamaz
galaxy s3 : 8.6mm incelik 4s : 9.3 mm
galaxy s3 : 1.4 ghz 4 çekirdek 4s : 1ghz çift çekirdek
galaxy s3 : ön kamera 1.9mp 4s : 0.3 mp

galaxy s3 : ram 1gb 4s : 512mb

Radyosu var , DLNA var , NFC var sar değeri daha düşük , MİCRO SD kart girişi var daha bir sürü özelliği var

ıphone 4s almak için sebep yok sen fantazi arıyorsun elindeki telefonu almak için can atanlar var

Bluetooth var ulan BLUETOOTH! Şu en basit özelliği bile kullanamayacaksam 500 lira bile vermem. Sen de uğraşma dostum isteyen istediğini alsın.

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Her şey donanım değil ki buraya yazmışsınız bunları. S3'ün çalıştırmakta zorlandığı uygulamaları 4s rahatlıkla çalıştırabiliyor. Önemli olan yazılımın da iyi olması.